Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor Planning >> Content

Herstofferen Corner Ottomanen

Je hoeft niet luxe design vaardigheden nodig hebben om meubels zelf opnieuw te bekleden . Hoek Ottomanen maken aanspreekbaar eerste projecten die je allemaal in een dag zou kunnen aanpakken . Verwijder het kussen en meet de afmetingen om een ​​idee van hoeveel stof je nodig hebt. Als uw poef kussen is klonterig of in slechte vorm, overwegen om een ​​nieuw kussen te vervangen zodat uw afgewerkte stuk eruit ziet en voelt weer als nieuw . Gereedschap

Een hamer of een koevoet helpt u scheiden de poef kussen van zijn basis . Een tornmesje of schaar helpt u het bestaande weefsel te verwijderen uit de poef. Je zal ofwel een nietpistool of meubels kopspijkers nodig om de stof op de poef. Als je voetenbank hadden kopspijkers in de plaats, kunt u in staat om deze te hergebruiken.
Techniek

Verwijder eerst het Ottomaanse kussen , dat kan worden geniet of genageld aan de frame. Leg het kussen gezicht naar beneden op de achterkant van de stof en trek de stof op en rond het Ottomaanse kussen zodat het dekt de zijkanten . Markeer de stof waar de zijkanten eindigen , met een potlood . Knip de stof zo het dekt het Ottomaanse gezicht en zijkanten , waardoor een extra duim rond alle kanten zodat je kan nieten de stof om het kussen . Vouw de stof over het kussen en bevestig deze met nietjes geplaatst een centimeter uit elkaar . Trek de stof strak om te eindigen met een kreukvrij dekking . Wanneer u klaar bent met het overdoen van de stof , bevestig het kussen om haar benen weer .
Overwegingen

Kies patronen zorgvuldig . Plaids , strepen en andere geometrische patronen kijk uit als niet op precies goed . Als uw poef vergt veel plooien rond de hoeken , zal elk - gecentreerde patronen duidelijker dan bloemen, paisley of abstracte ontwerpen .
Tips

Stof kan maken of breken de kosten van dit home-project . Als je op een krap budget , rondkijken en zorgvuldig winkel . Als alternatief , op zoek naar materiaal dat u al in het bezit dat kan worden hergebruikt in een dekking voor de poef. Oude tafelkleden , oude lakens , en andere home goederen goed werken voor kleine projecten als deze . Als u houdt van het idee van het overdoen uw poef , maar hebben geen tijd om het werk zelf , de aankoop stof pakken en huren een stoffeerder om de taak uit te voeren hebben.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1002063091.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.