Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor Planning >> Content

Teen Lounge ideeën voor het versieren van een kamer

Versieren van een ruimte voor kinderen en jongeren vereist creatief denken . Ze willen niet het gevoel dat ze zitten in hun ouders ' woonkamer. Tieners hunkeren naar hun eigen identiteit , en ze liever te verzamelen op een plek die hun persoonlijke stijl en interesses weerspiegelt . Dus de meer jeugdige en uitnodigende u een lounge voor uw tiener en zijn vrienden te maken , hoe meer ze je comfortabel en thuis daar voelen . Kleuren selecteren

Zet kleur op de muren die de aard van de sfeer die u wilt de lounge te hebben gecreëerd . Voor een algemene plek om te hangen en socialiseren , zijn gedurfde kleuren stimulerend en energiek . Gebruik kleuren zoals turquoise , lime groen of roze . Wees niet bang om gewaagde kleuren en patronen combineren .

Als je bang bent van de kamer gaat te wild met sterke kleuren te zijn , voeg zwart bent . Zwart visueel ankers of stabiliseert een kamer . Zijn duisternis draagt ​​een visuele gewicht dat het oog trekt . Het is zo vet dat het neutraliseert andere over-the - top kleurkeuzes , maar tegelijkertijd een aanvulling op hen, zodat ze opvallen .
Woninginrichting

Teens don ' t nemen het woord "lounge " licht . Als tieners lounge , laten ze hun haar naar beneden en zetten hun voeten omhoog . Groot , comfortabel meubilair is een must. Een bank of love seat moet goed worden opgevuld met veel kussens . Overweeg ook zitzak stoelen , video -game stoelen of nieuwigheid opblaasbare meubels . Stevige tabellen geven tieners een plek om die voeten te zetten, en ook een plek voor activiteiten zoals kaarten , gezelschapsspelen , snacks en huiswerk .

Als de lounge beschikt over een veel media , stevige muur eenheden of boek gevallen zal ruimte genoeg om een ​​televisie , video - game-systemen , cd's, dvd's of boeken te organiseren bieden .
Vloeren

Als je een harde vloer , zoals tegels of hout , verzachten met een tapijt met grillige prints. Het tapijt moet halen sommige van de kleur keuzes van de rest van de kamer of zijn voorzien van een kleine zwarte te helpen bereiken dat aarding effect. Als u al een tapijt of vloerbedekking , overweeg gelaagdheid met andere kleinere kleedjes . Het implementeren van tapijten is een uitstekende manier om zitplaatsen of activiteit gebieden in een grote, multifunctionele lounge definiëren . Gelaagdheid tapijten over elkaar of over vloerbedekking zorgt voor een zachte , weelderige en comfortabele plek om te ontspannen .
Walls

geen muren laten kaal . Gebruik ze voor inspiratie. Hang posters van sporthelden of muzikanten met positieve berichten die tieners spreken . Combineer dit met een aantal moderne kunst of stencil inspirerende citaten op de muren . Sinds zelfexpressie is zo belangrijk om tieners , hen voorzien van een plek om zich te uiten . Een optie is een graffiti muur gemaakt met krijtbord verf . Afwisselend , hang enorme dry-erase boards of kurkborden . Houd benodigdheden bij de hand , zodat ze voelen aangemoedigd om zelfexpressie muren gebruiken zo vaak als gewenst .
Windows

Als uw woonkamer heeft ramen , rekening houden met de gewenste stemming die je wilt te vangen . Een donkere en holle - kamertype met veel privacy waar tieners kunnen voelen afgesneden van de buitenwereld voor een tijdje zullen profiteren van zware bekleed venster behandelingen die volledig te dekken ramen . Als u wilt de kamer vrolijk, open en vol met natuurlijk licht te houden , kunt u kiezen voor lamellen of luxaflex die gemakkelijk openen en sluiten . Afwisselend, gelden matglazen contact papier om de ramen om privacy en schild afleidingen van buitenaf , zonder blokkering licht .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1002063089.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.