Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor Planning >> Content

Hoe maak je een Home Ceramic Studio Build

Als je verslaafd aan keramiek , verwen jezelf met je eigen studio. Of u op zoek bent om te beginnen of bouwen van een pottenbakkerij bedrijf of je gewoon genieten van de hobby, het zal je eigen studio heeft u toegang rond-de - klok geven zodat je kan toeslaan wanneer inspiratie loopt warm . Stelt u zich eens in staat om te genieten van uw kunst in korte uitbarstingen wanneer je kunt knijpen in de tijd of zo lang en ontspannen een sessie als je zou willen - allemaal vanuit het comfort van uw eigen home.Things Je
verf nodig supplies Kiln ( optioneel ) op Pottenbakkersschijf
Kruk
Tabel Heb Sink met klei val ( optioneel ) op 5 - liter emmers
lampen of werklampen
Planken of rekken
Decoraties en persoonlijke spullen
Toon meer instructies
1

Selecteer een kamer met voldoende ruimte voor het soort activiteiten die u van plan bent te doen in uw studio . Je zult veel meer ruimte nodig hebt als je begint een bedrijf aan huis te gooien klei op een wiel of het aan studenten dan zul je als je een hobbyist die onvoltooide keramiek schilderen koopt . Een extra slaapkamer , atelier, garage of patio zijn ideaal . Het moet ramen voor goede ventilatie en harde vloeren die u niet bezorgd over het krijgen rommelig zijn ideaal te hebben. Kopen van 2

Verf de muren als ze het nodig hebben . Wit is het ideaal omdat het lichter maar uiteindelijk is het een kwestie van persoonlijke smaak , dus kies de kleuren die je leuk vindt . Met semi -gloss of glanzende verf te maken opruimen gemakkelijker .

Selecteer 3 een plaats voor een oven , als je er een wilt . Een oven is de grootste overweging, omdat je nodig hebt om de brandveiligheid voorzorgsmaatregelen te nemen , zorg ervoor dat u voldoende bedrading en installatie van een goede ventilatie voor het type van de eenheid die u krijgt . Stel uw oven tot volgens de richtlijnen van de fabrikant en aanbevelingen.
4

Kies een hoek met een stopcontact om een ​​pottenbakkersschijf als u van plan om samen te werken met een. Plaats een krukje in de buurt van het. Het opzetten van een tafel in de buurt om gereedschap eenvoudig te bereiken en voor als je niet werkt aan het stuur te houden .
5

Installeer een spoelbak , indien nodig , met een klei val te voorkomen verstopping van de afvoer. Een spoelbak kan een grote investering zijn als leidingen moeten worden gerouteerd naar een kamer. Als je gaat om een ​​professionele pottenbakker zijn of leerlingen , kan het een verstandige investering. Als uw studio is iets waar je toegang tot een slang hebben , kan het volstaan ​​. Een fervent hobbyist kan echter wegkomen met 2-3 grote emmers in een hoek waar je kunt halen in wat water om je handen en gereedschap te wassen .
6

Zet de lichten en te beoordelen of er is voldoende taakverlichting in de kamer. Verplaatsen van de ene werkplek naar de andere om te zorgen dat ze zijn goed verlicht en je bent niet een schaduw werpen over je werk . Zo niet , installeer extra armaturen of werklampen .
7

Hang stevige rekken , of de aankoop van sterke rekken . Overweeg alle opslagcapaciteit die je nodig hebt voor niet alleen leveringen en gereedschappen , maar ook voor work-in -progress en afgewerkte stukken . Uw behoefte aan opslagruimte zal grotendeels worden bepaald door hoeveel je van plan bent om te produceren in uw studio . Het is beter om meer te groeien tot dan om jezelf te vinden komen kort . Stel uw opslag en-apparatuur tot een efficiënte productielijn te creëren , zodat je niet merkt dat je klauteren heen-en -weer veel .
8

Hang enkele inspirerende kunstwerken of andere persoonlijke items in uw home studio . Creëer een omgeving die je inspireert .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1002063075.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.