Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Decor Planning >> Content

Ideeën decorateur 's op een TV Cover

Niet iedereen wil kijken naar hun televisie de hele tijd , vooral wanneer het is uitgeschakeld en niemand kijkt naar een programma . Misschien wilt u gewoon op uw televisie te verbergen tijdens een belangrijke gebeurtenis die u ontvangt . Wat ook de reden waarom je wilt bedekken uw televisie , hebt u verschillende methoden om uit te kiezen , elk tot een andere look . Vintage Luiken

Hang vintage of antieke luiken aan weerszijden van uw televisie . Openen of te sluiten op de TV bloot of te verbergen . Wilt u een televisie tijdelijk verbergen boven een schoorsteenmantel , zet de luiken op de schoorsteenmantel en leunen ze tegen de schoorsteen , die de televisie in het proces.
Picture Frame en /of Art

Hang een fancy , brutaal ogende fotolijst rond uw televisie . Verwijderbare kunstwerk scrollt van achter het frame naar de televisie te bedekken als je niet kijkt . Overeenkomen met de stijl van het frame en het kunstwerk aan inrichting van de ruimte .
Meubelen met Deuren

De klassieke manier te verdoezelen van een televisie is om het te zetten in een kast of ander meubelstuk voorzien van deuren . Om de TV te verbergen , sluit de deuren. Een kast heeft het extra voordeel van die extra ruimte - planken en laden - dat kan worden gebruikt voor kabel- tv boxen , game dekken en dvd-spelers . Store game discs en dvd's in laden van de kast is .
Diversen Meubelen

een elektronische lift kabinet verhoogt en verlaagt uw televisie , het houden van het uit het zicht wanneer het verscholen in de kabinet . Sommige modellen zijn eigenlijk open haarden en de televisie verlaagt in de rug. Andere modellen slaan de televisie onder je bed , of zijn voorzien van draaideuren die de televisie weer te geven aan de ene kant van de deur en boekenplanken aan de andere .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1002009912.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.