Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Light Birch Wood Laminaat Versier

De beslissing om te gaan met laminaatvloer in uw huis is een praktisch en aantrekkelijk. Laminaat geeft het uiterlijk van echte hardhouten vloeren toch veel duurzamer en gemakkelijker te reinigen . In tegenstelling tot hardhouten vloeren , laminaat vloeren is veel beter bestand tegen vallende voorwerpen en andere slijtage , plus morsen en vlekken zijn eenvoudig up gedweild met een vochtige spons of doek. Laminaatvloer komt in tal van "hout" ontwerpen , inclusief licht berken , en als zodanig vereist donkere kamer meubels en decorstukken voor sfeervolle kamer contrast. Wat je nodig hebt
donker gekleurde meubels
Donker gekleurde karpetten
Donker gekleurde vloer accessoires
Toon meer instructies
1

Gebruik dark - gekleurde meubelen op lichte berken laminaatvloer . De donkere kleuren zal mooi contrasteren met de lichtgekleurde vloeren; gaan voor zwart lederen meubels of donker gekleurde houten meubels , maar er werd geen donkere meubelstukken kunnen worden gebruikt . De lichte kleur van de vloer zal ook bijdragen tot het verminderen van de ernst van sommige donkere meubels , zoals zwart leder.

Zet Pagina 2 in een paar donkere getinte karpetten verder contrast toe te voegen aan uw licht berken laminaat vloeren . Gebruik oosterse tapijten met diep rood, kastanjebruin of blauwe tinten , of ga voor vaste - gekleurde tapijten in donkere kleuren , zoals diep paars of koningsblauw . Ruimte de tapijten minstens 2-4 meter afstand van elkaar om te voorkomen dat die te veel van de vloer.
3

Gebruik kamer accessoires en decorstukken in donkere tinten , zoals staande lampen met smeedijzeren basen of grote houten plantenbakken die rijke , donkere kleuren . Elke verdieping kussens gebruikt moet feature rijke , donkere tinten , die ook zal maken vlekken minder opvallend dan bij gebruik van lichtgekleurde pillows.Umbrella staat gebruikt op lichte laminaatvloer moet ook opgenomen worden donkere kleuren .

Hoe om te versieren met zwarte meubels in een Girl's Jeugd Slaapkamer

Black slaapkamer meubilair is op grote schaal beschikbaar, maar wordt niet altijd beschouwd voor het decoreren van de kamer van een jong meisje. Echter, zwarte slaapkamer meubilair te groeien met een kind , terwijl ze zich in haar tienerjaren. Dit maakt het een praktische keuze . Maak de kamer jong en fris , en details maakten voor een meisje met de kleuren die u selecteert om de zwarte aanvulling

Meer dan ooit