Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak Cobweb Decoraties

Fake spinnenwebben helpen maken het verfraaien van uw huis voor Halloween toveren een spookachtige sensatie . Spinnenwebben lenen moderne meubels een onverzorgde , griezelige verschijning . String spinnenwebben die je jezelf dan fotolijstjes en over deurkozijnen . Draperen DIY spinnenwebben op boekenplanken en op spiegels. Plaats faux spiders of andere plastic insecten in de spinnenwebben voor een meer realistische uitstraling . Voor een glitter effect , spuit een dun laagje glitter over de anders witte spinnenwebben nadat ze in positie .
Wat je nodig hebt
Kaasdoek
Schaar
Panty in het wit , zwart of neon kleuren

4-8 hete lijm pads
Hot lijmpistool
Instructions
kaasdoek
1

Gebruik een vel kaasdoek om duurzamer spinnenwebben die ideaal zijn voor het versieren zijn te maken grotere ruimtes , zoals voor het afdekken van een tafel , aan de muur of een meubelstuk .
2

Knip een stuk kaasdoek om de ruimte die je gaat versieren passen .
3

Trek de kaasdoek uit elkaar totdat het lijkt op spinnenwebben . Drapeer de kaasdoek over de gewenste ruimte .
Panty verhuur 4

Snijd de poten af van een paar panty in het wit , zwart of neon kleuren en sneed de panty in de lengte , dus het is een plat sectie .
5

Trek de panty uit elkaar met behulp van je handen om grote gaten en spinneweb ontwerpen .
6

strook de panty over een ingelijste foto , een kroonluchter of een andere kleine vormen object of een kleine groep van voorwerpen ; dit soort spinnenweb is ideaal voor gebieden op minder dan 2 meter in diameter om de beste indruk van een spinnenweb te geven .
Hot Glue
7

Omring een klein voorwerp , zoals een bloem vaas of apothekerkruik , met 4-8 hete lijm pads.
8

Breng een dot van hete lijm op een van de pads . Strek de lijm over het voorwerp dat u decoreren naar een andere hete lijm pad .
9

Verder voegen strengen van warme lijm over en rond het object met behulp van de hete lijm pads als bases . Laat de lijm puntjes te drogen en schil ze van de pads ; Laat de lijm stippen en strengen op zijn plaats om de spinrag te voltooien .

Wat zijn Kunstkerstbomen

? Mensen zijn met het zetten echte kerstbomen in hun huizen voor eeuwen. Het was pas in de jaren 1930 dat de mensen in de Verenigde Staten hadden een alternatief voor een echte grenen of spar . De Addis Brush Co. , een wc-pot borstel fabrikant , kwam met het idee voor het creëren van een kunstmatige of fake , boom van dezelfde haren gebruikt om toiletpotten reinigen. Kunstmatige Boom Materials

Meer dan ooit