Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> Floral Designs >>

Hoe maak je een mooie middelpunt

Mooie blikvangers passen bij uw persoonlijke smaak en stijl als de eigenaar van uw huis en voeg sfeer naar een feestje of familiebijeenkomst . Of de gasten nu een bezoek aan uw huis voor een daling van de oogst viering , strand huis verzamelen, of een etentje , kunt u een prachtig middelpunt voor de gelegenheid weer te geven met slechts een paar eenvoudige voorwerpen en tools.Things je nodig hebt
Pompoenen en kalebassen
Knife
Grote lepel en Schaar
Oasis bloemist schuim
Snijbloemen
votiefkaarsen
Grote orkaan glas
Grote 3 - wiek kaars en Zee glas < br > Sea shells
metalen dienblad
Hurricane glazen
Mengkom
Moss
Zijden bloemen
Wire snippers
Hot lijmpistool en lijm sticks
Rustieke houten wijnkist < br > Pinecones van verschillende grootte
Toon meer instructies Heb Fall pompoen regeling
1

Snijd de bovenkant van een middelgrote pompoen met een scherp mes , en spitten de vulling met een grote lepel . Gooi ingewanden en zaden van de pompoen . Netjes schraap de zijkanten van de pompoen om te zorgen voor optimale ruimte . Kopen van 2

Knip een stuk oase bloemist schuim te passen in de bodem van de pompoen . Laten weken in lauw water en plaats deze in de bodem van de pompoen .

Schik 3 snijbloemen in een groot bos in de oase schuim totdat de gehele open holte van de pompoen wordt gevuld .
4

Schik verschillende kleine pompoenen rond de pompoen in het midden van een tafel .
5

Place diverse aangestoken votive kaarsen rond de pompoen en kalebassen om de look af te maken. De regeling zal enkele dagen binnenshuis duren.
Beach House Regeling

Set 6 een metalen plaat in het midden van uw werkgebied . Zet een grote orkaan glas in het midden van de metalen lade .
7

Neem zee stukjes glas en schelpen , en meng ze samen in een grote kom . Plaats voorzichtig handenvol van het mengsel in de orkaan glazen bodem , te vullen tot ongeveer een - derde van de weg vol is.

Plaats
8 een grote kaars direct boven op de zee glas en zee schelp mengsel binnen de orkaan glas . Zorg ervoor dat de kaars in het midden .

In 9 van de ruimte rond de onderkant van de orkaan , plaats handenvol bloemist mos totdat de lade grotendeels bedekt is .
10

Losjes tuck stukken van zijden bloemen in het mos . U kunt ervoor kiezen om hete lijm het mos om de lade als u de regeling die een langere tijd duren. Sommige bloemen kunnen ook worden gelijmd in het mos , zoals lisdodde , naar de regeling het gevoel van een dag op het strand geven .
Dinner Party Arrangement
11

Trace de bodem van een lege rustieke houten wijnkist op bloemist schuim . Knip het schuim , en steek deze in de houten doos.
12

Hot lijm zijden bloemen in het schuim in grote , uniforme clusters .
13

Schik verschillende maten dennenappels rond de houten kisten en langs het midden van de tafel , visueel aansluiten van de boxen .

Hoe te Droog Madeliefjes Gerber

Gerber madeliefjes zijn de vijfde meest populaire snijbloem in de wereld (na rozen , anjers , chrysanten en tulpen ) . Deze felgekleurde bloemen , ook wel bekend als Afrikaanse of Gerbera madeliefjes , hebben gele centra en groeien ongeveer 1 meter hoog te zijn . Heeft u een boeket van Gerbers die u wilt bewaren ? Gebruik deze tips om uw bloemen te drogen zonder verlies van hun heldere color.Thing

Meer dan ooit