Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Floral Designs >> Content

Hoe te Droog Protea

Gedroogde bloemen toe te voegen langdurige schoonheid aan elk interieur en kan worden gemaakt in herinneringen voor bruiloften, jubilea of verjaardagen . Drogen van uw eigen bloemen thuis bespaart geld en kunt u bloemen bewaren van uw tuin die anders zouden verwelken en sterven . Protea is een grote, exotische bloem verkrijgbaar in vele levendige kleuren zoals donker roze, bloed rood , helder geel en caramel . Eenmaal gedroogd , zal de kleuren vervagen na verloop van tijd , met achterlating van tan bloemen, die ziet er geweldig uit in kransen of bouquets.Things je nodig hebt
Protea bloemen
Snoeischaar
Elastiekjes
Kabelhangers
Twine
Glycerine
Vaas
Silica gel
Kartonnen doos
Kleine penseel
Toon meer instructies
Hang drogen
1

verwijderen bladeren van de stengels van drie of vier Protea bloemen. Zet de bloemen samen met een rubberen band rond de bodem van het deel van de stengels . Kopen van 2

Hang het Protea ondersteboven aan een draad hanger , met behulp van touw of koord geregen door de rubberen band , rond de stengels en vastgebonden aan de hanger .

plaats 3 de bloemen in een donkere, droge plaats, zoals een kast of kelder . Uit de buurt van direct zonlicht of de kleuren sneller vervagen.
4

Laat de bloemen om ondersteboven drogen voor ten minste 2-3 weken , of totdat het volledig droog is. Druk zachtjes op een bloemblaadje tussen je vingers om te controleren op droogte , en indien nog zacht en buigzaam , verder drogen nog een week .
5

Verwijder de bloemen uit de hanger . Snijd de rubberen band en gebruik de gedroogde bloemen als u wilt.
Glycerine oplossing
6

Meng een deel glycerine ( verkrijgbaar bij de apotheek of ambachtelijke winkels ) met twee delen water en giet het in een vaas . Er moet ongeveer 6 tot 8 centimeter van vloeistof in de vaas .
7

Strip alle bladeren van de onderste helft van de Protea stengels , waardoor twee of drie bladeren op de bovenste helft . Snijd de stengels in een hoek van 45 graden , zodat de bloemen zal de oplossing beter absorberen .

Plaats 8 de snijbloemen in de oplossing in de vaas . Vertrekken tot je kleine druppeltjes glycerine op de bladeren , die een week of twee kan duren .
9

Verwijder de bloemen uit de oplossing en ondersteboven hangen te drogen, volgende richtingen op hang drogen . De glycerine oplossing zal de bloemen soepeler en minder broos maken wanneer gedroogd .
Silica Gel
10

Voeg een 2 -inch laag van silica gel ( een poeder verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels of online bronnen ) naar de bodem van een kartonnen doos . Snijd Protea bloemstelen tot ongeveer zes centimeter lang en , die de bloemen ondersteboven, zet de bloemhoofdjes op de top van de silicagel .
11

meer silicagel Toevoegen aan volledig te bedekken de bloemhoofdjes . Laat de in de doos voor een paar weken of totdat het volledig gedroogde bloemen . Controleer op droog door het voelen van de bloemblaadjes tussen je vingers .
12

Verwijder de gedroogde bloemen van de silicagel . Schud de silicagel van de bloemen; gebruik maken van een kleine , schone penseel te poetsen overtollige .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1002061938.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.