Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Floral Designs >> Content

Ideeën voor Bloemen tafeldecoraties

Bloemen displays voegen feestelijke flair en een pop van kleur aan een tafel . Bloemen kunnen elegant of grillige en kan een gevoel van juichen roepen of stel een sfeer van romantiek. Maak tafeldecoraties , zoals centerpieces en charmante plaats te veranderen, met echt of nep bloemen. Nemen andere decoratieve voorwerpen in de bloemstukken rente en een seizoensgebonden smaak toe te voegen . Groen en Roze Bloemen Beeldscherm

Maak een langdurige tafel middelpunt behulp faux bloemen en sprankelende decorstukken . Vul de helft van een groot plein of cilindervormige duidelijke vaas met decoratieve groene glasgemmen . Nestle de stengels van verschillende faux roze bloemen , zoals weelderige pioenen , rozen , hortensia's of dromer lelies , in de edelstenen voor een perfecte pasvorm .
Mand vol Bloemen
< p > Ontwerp een charmante , land-geïnspireerde bloemen weer voor casual partijen of picknicks . Geniet een blok steekschuim in koud water en plaats het in een witte of bruine geweven mand . Plaats nieuwe bloemstelen in het steekschuim , het creëren van een opvallende regeling. Pas het scherm met behulp van een soort van bloemen, zoals geel en oranje tulpen , levendige gerbera madeliefjes of een handvol van net - geplukte wilde bloemen.
Bloemenmarkt
< p> een drijvende bloemen en kaars display maakt een eenvoudige en prachtige tafel middelpunt . Vul een ronde heldere glazen kom met water . U kunt het water verbeteren door het toevoegen van een paar druppels van een kleurstof schaduw. Een andere manier om een pop van kleur toe te voegen aan de kom is om een ​​laag van kleurrijke glasgemmen plaatsen op de bodem. Vlak de kop van een verse bloem, zoals een madeliefje , en laat het zweven boven het water . Omringen de bloem met drijvende kaarsen . Voor een elegante scherm , gebruik dan een witte bloem hoofd en alle witte kaarsen . Tot een tropische look te creëren , vul de bodem van de kom met kleine schelpen en versterken van een levendige bloem hoofd met fel oranje , roze en gele kaarsen .
Harvest - geïnspireerde Couverts

Delight Thanksgiving diner gasten met individuele bloemen couverts . Vul rustiek tin suiker kommen of oranje en gele bloemen verbeterde vintage theekopjes met cut - to-fit stukken steekschuim . Steek twijgen van rode bessen , herfst bladeren en stengels van kleine faux- oogst getinte bloemen , zoals diepe rode rozen , gele margrieten , klaprozen en ranonkel , in het schuim . Stel een display naast couvert iedere gast ; prop een naam kaart tegen het decor als je wilt.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1002061933.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.