Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Floral Designs >> Content

Waarom Fresh Cut Flowers Need Suiker Water

Afgesneden bloemen fleuren elke kamer, maar zonder de juiste zorg, zal verse bloemen verwelken binnen enkele dagen. Snijbloemen hebben een aantal opgeslagen energie , maar het verstrekken van suiker water voor voeding helpt verse bloemen langer bloeien . Toch zal gewoon suikerwater ook voeden bacteriën en schimmels die snijbloemen beschadigen , dus altijd een germicide toevoegen aan suiker water . De rol van de Suiker Water

Bloemen krijgen energie door middel van fotosynthese , uitgevoerd door hun groene bladeren. Snijbloemen zijn niet meer verbonden met het grootste deel van hun bladeren , wat betekent dat ze niet kunnen produceren of toegang tot energie . Zelfs als de snijbloemen hebben enkele groene bladeren , de bladeren kunnen niet fotosynthese effectief uit te voeren , terwijl binnenshuis . Het verstrekken van suiker voor snijbloemen levert de energie de bloemen moeten bloeien en vers blijven .
Suiker Water Opties

Commercial bloem conserveermiddelen bevatten sucrose , een soort suiker , als evenals een aanzurend en micro-organismen groei remmer . Als u niet beschikt over een commerciële bloem conserveermiddel, kunt u mengen 1 deel citroen - limoen soda met 3 delen water . Gebruik geen light frisdrank , omdat het geen echte suiker bevatten en heeft te veel zuur . Als alternatief , los 1 theelepel. suiker in een liter warm water en voeg 1 /4 theelepel . bleekmiddel en 2 tl. citroensap . Geen aspirine of azijn toevoegen.
Instellen Cut Flowers

opzetten snijbloemen correct verlengt de levensduur van de bloemen. Was en droog een vaas . Snij een paar centimeter van de stengels van de bloemen terwijl ze onder water . Dit voorkomt dat lucht verplaatsen van de bloemen . Plaats ze in schoon , warm water met een commerciële bloem conserveermiddel of zelfgemaakte suiker oplossing . Plaats de bloemen in de koelkast voor een uur of twee tot wateropname maximaliseren .
Cut Flower Care

Weergave snijbloemen op een koele plaats uit de buurt van tocht , radiatoren , direct zonlicht en televisies . Heeft bloemen niet in de buurt van vers fruit , die ethyleengas los . Zet bloemen in de koelkast 's nachts en terwijl je niet thuis bent . Controleer het waterpeil elke dag en voeg meer water wanneer dat nodig is . Voeg meer bloemen conserveermiddel volgens de instructies op het etiket of in de vier dagen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1002061580.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.