Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> Floral Designs >>

Fall Floral Projects

De daling van het seizoen biedt vele mogelijkheden voor het maken van bloemstukken . De rijke kleuren en interessante texturen kunt u een verscheidenheid aan materialen te combineren in displays die het hele seizoen duren. U kunt verse , zijde of gedroogde bloemen en bladeren gebruiken, zoals zonnebloemen , lisdodde , chrysanten , guldenroede en eikenbladeren . Seizoensgebonden fruit voegt een extra niveau van beroep. Cornucopia Regeling

cornucopias zijn een populaire val bloemstuk rond Thanksgiving . Een hoorn is een hoorn - vormige mand die ligt op zijn kant en is versierd met lagen van bloemen, bladeren en vruchten die overvloed symboliseren . Om deze look te creëren , te regelen langs de bodem van de mand een aantal lange bloem en bladeren stengels zoals eiken bladeren , tarwe of nigella peulen. Lagen van kortere stelen van roses , duizendblad of statice op de top om een gelaagde look te creëren . Druiven , pompoenen of kleine squash voegen bij de top van de opening voor een rijkelijke uitstraling .
Herfst bladeren krans

Kransen gemaakt van natuurlijke , zijde of gedroogde herfstbladeren geven uw huis de rustieke sfeer van het seizoen . Gebruik grapevine , stro of schuim krans vormen als uitvalsbasis . Voeg een laag mos op de krans basis te dekken of toestaan ​​dat onderdelen van het stro of grapevine te gluren door de decoraties . Versier de krans met lagen van de herfst eik , esdoorn of berk bladeren , papaverpeulen en dennenappels . Werk de krans met een lint om de coördinatie van de val look compleet.
Pompoen Middelpunt

Maak uw tafel met een verse bloem middelpunt gerangschikt in een pompoen . Kies een lage , ronde pompoen die plat ligt op de tafel oppervlak , snijd de bovenkant van de pompoen en hol het centrum, zodat het fungeert als een vaas . Schik een boeket van verse snijbloemen en groen zoals rozen , helichrysum , chrysanten , aster , globe amarant , heide , eucalyptus of lavendel in de pompoen . U kunt steekschuim te gebruiken in het midden van de pompoen of een raster van waterdichte , heldere bloemen tape over de bovenkant vast te houden en te scheiden van de stengels. Interessante pompoenen maken plezier bloemen containers in plaats van pompoenen ook.
Rustic Pan Regeling

In plaats van weg te gooien die oude metalen bakken pannen en gelatine mallen , om te zetten in bloemen containers. Gebruik gedroogd of zijde rozen , hanekam , of zonnebloemen in tinten van geel , oranje en rood tot een seizoensgebonden arrangement dat is mooi voor zowel thuis en als een geschenk te maken. Vul de bak met droge steekschuim om binnen een centimeter van de rand en bedekken met een dun laagje mos. Plaats de bloemen in de container , zodat ze zitten met zijden raken . U kunt een patroon van kleuren vormen of willekeurig verstrooien de kleuren over de container. De bloemen duurt ongeveer een centimeter uitstrekken boven de bovenzijde van de pan . Deze regeling werkt ook met dunne lemmet grassen , tarwe en nigella peulen .

Hoe te Evergreen Potpourri Zorg

Bepaalde geuren roepen bijzondere herinneringen van familie-evenementen . Voor veel mensen is een groenblijvende geur brengt kerstochtend of familie camp - outs erg. Mensen hebben gebruikt potpourri te frissen kamers sinds de 12e eeuw, toen het kasteel bewoners bevochtigd kruiden en specerijen met wijn of andere alcohol en letterlijk liet hen te rotten , het creëren van een geurige essentie in de

Meer dan ooit