Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Floral Designs >> Content

Romantische Tabel Instellingen voor twee met Rozen

In een banket markeren het begin van zijn regering , de al te ijverige , decadente jonge Romeinse keizer Marcus Aurelius Antoninus gesmoord zijn gasten aan dood met verse rozenblaadjes . Sir Lawrence Alma Tadema schilderde de scène als bedrieglijk romantisch in zijn midden van de 19de - eeuwse schilderkunst , " De rozen van Heliogabalus . " Victorianen zag rozen als symbool van corruptie en sensuele schoonheid. De associatie met romantiek blijft in de moderne tijd , met rozen suggereert de verleidelijke mogelijkheid van liefde. Fresh - Cut Rose Basics

Rozen uit de tuin of de bloemist blijven fris gedurende een romantisch diner met de juiste vooraf zorg. Verzamel tuinrozen in de koelte van de avond. Plaats bloemist of tuinrozen in een emmer met water op kamertemperatuur met commerciële of zelfgemaakte bloemen voedsel toegevoegd . Houd de rozen in een koele, donkere plaats gedurende de nacht " verharden . " Een frisse , scherpe snede in een hoek van 45 graden maakt stengels aan " te drinken . " Verwijder bladeren en doornen onder de waterspiegel om bacteriegroei te voorkomen .
< br >
geur , kleur en type

Beschouw het kleurenschema van de tafel en kies rozen te harmoniseren , contrast of aanvulling op de scène . Geur voegt een andere laag van sensualiteit naar de tafel. De Victorianen toegewezen betekenissen aan bloemen , het verzenden van subtiele boodschappen met elk geschenk of display. Bloemen nog steeds " spreken " op kleur en type. Damast en rode rozen dragen liefde , thee rozen worden geassocieerd met herinnering , gele rozen geven ziedende jaloezie en witte rozen suggereren onschuld en zuiverheid.
Instellen Mood
< p > Licht en pastel - gekleurde rozen gloeien , en geslepen kristal en gepolijst zilver schitteren bij kaarslicht . Diep - gekleurde rozen sudderen met sensualiteit in gedempt licht . Overweeg geurende rozen om de gerechten aan te vullen . Spicy - of - citrus geurende rozen werken natuurlijk met geroosterd vlees , licht geurende of scentless rozen zijn best met visgerechten , en geurige rozen verhogen het plezier van het dessert. Eetbare rozen verwerkt in de maaltijd in elke fase geven een exotische lucht om een ​​romantisch diner voor twee .
Gesuggereerde Arrangementen

Een cognac borrel gevuld een derde van de weg met water heeft een geurige , bijna geblazen roos , of meerdere kleinere rozen . Een brede , ondiepe cut- kristallen schaal drijft meerdere rozen alleen of op bedden van greens of gipskruid . Tall vazen ​​van verschillende hoogtes , elk met een enkele zinvolle roos , stelt elegantie. Stel wulpse vrijgevigheid met een korte , brede vaas vol met een overvloed van een enkel ras of een wilde mix van rozen . Een besneeuwde tafelkleed bestrooid met rozenblaadjes voegt een vleugje sensualiteit aan het diner .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1002009561.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.