Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Vloeren en plafonds >> Content

Merken van bamboe vloeren

Being duurzame , recyclebare en biologisch afbreekbare , bamboe vloeren wordt beschouwd als een van de meest milieuvriendelijke vloeren opties die momenteel beschikbaar zijn . Veel merken uit de hele wereld zijn nu het aanbieden van de consument een breed scala van kleuren en stijlen van deze duurzame vloer materiaal . De vele unieke vlekken , granen en stijlen van bamboe vloeren zijn zeker aan de behoeften van elke consument past. Mohawk Industries Bamboe

Mohawk Industries , met hoofdkantoor in Calhoun , Georgia , is een van 's werelds grootste vloerbedekking fabrikanten en distributeurs . Mohawk 's twee lijnen van bamboe vloeren , Hilea en Kahala , bieden klanten een milieuvriendelijk alternatief voor hardhouten vloeren . Beide lijnen zijn gemaakt van een milieuvriendelijke proces , met behulp van 100 % van de bamboesteel bamboe strengen die aan elkaar gehecht met een eco-vriendelijke lijm maken . Het resultaat is niet alleen milieuvriendelijk , maar ook twee keer zo duurzame binnenlandse eiken .
Johnson vloeren Bamboe

Een van de eerste bedrijven om exotische vloeren materialen zoals bamboe voorzien
, de Johnson Premium Houten Vloeren bedrijf werd opgericht in 1999 in Zuid-Californië . Johnson Premium Hardwood Flooring beschouwt zichzelf als een ecologisch verantwoorde en zorgzame fabrikant van hardhouten vloeren . Om zijn belofte van verantwoordelijkheid voor het milieu te handhaven, Johnson gebruikt alleen lijm die voldoet aan de strenge Duitse E - 1 norm voor formaldehyde uitstoot en alle producten worden verzegeld met watergedragen afwerkingen. Bamboe vloeren van Johnson is verkrijgbaar in naturel of gekarameliseerde kleur en horizontale , verticale , streng en tijger streng graan.
Natural Cork Bamboe

Natural Cork Bamboe heeft is een producent van kurk en bamboe vloeren materialen sinds 2001 , ranking als een van de hoogste milieuvriendelijke bedrijven in de wereld . Hun drie lijnen van bamboe geven de consument veel opties in milieuvriendelijke vloeren. De tradities , Exotiques en Wovens lijnen elk bieden een breed scala van kleuren van horizontaal, verticaal , solide gekleurd en met de hand geschraapt bamboe vloeren .
Teragren Bamboe

Teragren bamboe werd in 1994 opgericht door David en Ann Knight . De filosofie van dit bedrijf, het eenvoudige idee van het creëren van milieuvriendelijke producten , helpt bouwen structuren die helpen bij het verbeteren van het milieu . Vandaag hebben ze bij de handhaving van deze filosofie opgevolgd door een van de grootste producenten van snelgroeiende bamboe vloeren . Hun lijn van bamboe vloeren , Signature Naturals , komt in 3-5/8-by-24 , 36 , 48 en 72 - inch en in twee kleuren van natuurlijke en gekarameliseerde . Elk stuk of verticaal of platte graan bamboe is verzegeld met een zeven - coat aluminium oxide /polyurethaan finish.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1002061514.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.