Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Vloeren en plafonds >> Content

Hoe iets te schilderen om Textured Paint Maak toevoegen

Geweven verf kan onvolkomenheden op uw muren te dekken of gewoon een decoratief bloeien op wanden of meubels . Geweven verf kan ook worden gebruikt in model schilderen , artistiek werk en kunst en kunstnijverheid . Als u het schilderen van binnenmuren in uw huis, het materiaal dat u gebruikt om " texturize " uw verf moet gebaseerd zijn op de inrichting van uw huis . Bouwmarkten verkopen textuurverschaffende kwasten en rollers die een minder Messier en goedkopere manier om textuur toe te voegen aan uw walls.Things je nodig hebt
Paint of Fine zand of piepschuim bord
Schuurpapier
Paint kan zijn roerder
Scrap board of papier
Toon meer instructies
textureren met zand
1

Meet de hoeveelheid fijn zand u wenst te roeren in je verf. Begin met een kleine hoeveelheid , zoals een kop van zand voor een liter verf , en voeg meer in kleine stappen om te voorkomen dat verdikking uw verf te veel . Zand zal een boete en meer consistente textuur toe te voegen aan uw verf dan piepschuim bits, en zal een subtiel tintje aan uw muren . Kopen van 2

Roer het zand in de verf volledig , zodat het wordt grondig gemengd .
3

Bestrijk een kleine hoeveelheid van de textuur verf op een bord of stuk papier hoe de textuur looks zien , en laat de verf drogen voordat u verder gaat .
4

Herhaal stap 1-3 , totdat u de gewenste textuur van je verf.
textureren met Styrofoam
5

Sand het piepschuim af te breken de kleine kralen van het piepschuim van het bord . Meet de hoeveelheid piepschuim u wenst te roeren in je verf. Het is een goed idee om te beginnen met een kleine hoeveelheid , zoals een kop voor een gallon verf , en voeg meer in kleine stappen om te voorkomen dat verdikking uw verf te veel . Tempexbolletjes zal een klonterig en potentieel ongelijkmatige textuur toe te voegen aan uw verf. Dit effect zal uw oppervlak geven een jaar of " shabby chic " look.
6

Roer het piepschuim in de verf volledig , zodat het wordt grondig gemengd .
7

Brush een kleine hoeveelheid van de textuur verf op een bord of stuk papier om te zien hoe de structuur eruit ziet , en laat de verf drogen voordat u verder gaat .
8

Herhaal stap 1-3 , totdat u de gewenste textuur van uw verf.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1002061500.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.