Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Vloeren en plafonds >> Content

Installatie-instructies voor Konecto Prestige

Konecto vloer is uniek omdat het geen lijm of als kleefmiddel , van welke aard vereist ; de vloeren strips snap samen met gemak. U kunt de vloer geïnstalleerd boven op vrijwel elk oppervlak , zelfs vocht gevoelig vloeren , bijvoorbeeld in kelders . Konecto komt in veel verschillende kleuren en wedstrijden om elk interieur in uw huis . Wat je
Stanleymes
Straight edge
Hand roller
100 - pond nodig . Roller
Toon meer instructies
1

Leg een losse rij van de vloer . Bepaal of je nodig hebt om het verlengen van de eerste raad van bestuur in kleine stukjes aan de andere kant van de vloer te voorkomen . Kopen van 2

Begin bij de muur en afknippen van de bovenkant naar de muur . Laat een ruimte van ongeveer een 1 /4 inch voor de vloer om te ademen . Houd de onderrand uit de buurt van de muur.

Secure 3 een tweede plank aan de eerste plank door ervoor te zorgen de randen in elkaar grijpende . Gebruik een hand om de plank en de andere hand op de plank te begeleiden op zijn plaats .
4

Snijd een plank op ongeveer 2/3 van de lengte van de tweede rij . Dit zal het verspringende effect van de vloer te creëren . Score de plank en snap voor de lengte die u nodig hebt .
5

Score de plank en snap voor een lengte van ongeveer 1/3 voor de derde rij . Ga door met dit patroon tot de vloer is voltooid .
6

Gebruik een hand roller druk uit te oefenen om de naden te zorgen dat ze goed zijn verbonden . Gebruik een 100 - pond . roller te rollen over de gehele vloer beide manieren om de vloer nog en naadloos te maken.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1002061423.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.