Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Vloeren en plafonds >> Content

Laminaat vloeren Ideeën

Vloeren is een vast element dat je leven met vele jaren , waardoor het een belangrijke keuze maakt als het gaat om de inrichting van een kamer. Laminaatvloer is een alom beschikbare keuze die wordt geleverd in een waaier van kleuren , afwerkingen en texturen . Bezoek showrooms en vragen om grote monsters te zien voor een indicatie van wat het patroon eruit zal zien wanneer in elkaar gezet . Kleur

De kleur van het laminaat die u kiest is van vitaal belang voor het algemene gevoel van de kamer. Bijvoorbeeld , donkere tinten helpen een gezellige, moderne ruimte te creëren , terwijl de lichte vloeren reflecteren het licht en het bevorderen van een luchtige ruimte. Keuzes zijn net zo gevarieerd als je je kunt voorstellen . Kies uit klassieke houttinten , zoals esdoorn , walnoot en kersen , of kijk naar de wildere tinten , zoals drijfhout grijs , zwart en wit, voor een compleet andere look . Ontwerp een kleurenpalet waarin de kleur van uw meubels , gordijnen en accessoires voordat u kiest voor uw vloer en verf tinten.
Textuur

Textures verschillen sterk als het gaat om te lamineren vloeren . Zodra u een bepaalde kleur in gedachten , kijken naar de verschillende texturen overwegend in die schaduw groep een die je aanspreekt vinden . Een echt groot ontwerp voor een kamer is samengesteld uit lagen , texturen en patronen . Voor een kamer met getextureerde behang , wil je misschien een basis houtnerf voor het laminaat . Echter een kamer met flatscreen- geschilderde muren konden visuele rente te gebruiken. Kijk voor de hand geschraapt , verontruste , bonte en exotische soorten laminaat om de rente te verstrekken .
Installatie Patroon

Laminaat vloeren worden vaak parallel met de muren in de ruimte . Of u nu kiest om het laminaat te installeren verticaal of horizontaal is geheel aan jou. Experimenteren vóór de installatie door voering van een paar planken horizontaal . Laat het op die manier voor een paar dagen en dan probeer ze uit verticaal te zien wat je het beste bevalt . Een ander idee is om het laminaat diagonaal installeren . Het doet meer kosten , maar de resultaten kunnen de moeite waard zijn . Als u zich ongemakkelijk met de hoeveelheid diagonale sneden voor een project van deze omvang te voelen , het huren van een aannemer .
Borders and Finishing

Voor een extra detail , het installeren van een grens van contrasterende kleur laminaat rond de omtrek van de ruimte . Zo versterken van een donkere laminaatvloer met een rand in een lichte schaduw van laminaat . Eindig het project met plinten om de kloof tussen de planken en de muur te dekken. Kies een stijl van plint die past bij andere sierlijsten in het huis. Verf de plinten dezelfde kleur als de muren of gebruik een contrasterende kleur om de vloeren en wanden pop . Zo zal - medium getinte vloeren met een felle kleur op de muren goed te doen met een heldere witte plint voor contrast .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1002061302.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.