Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Vloeren en plafonds >> Content

Wat kan ik doen om een Cement Douche vloer Look Good

? Cement douche vloeren zijn praktisch en economisch . Ze worden het meest gebruikt in douchecabines uit mudrooms of kelders waar mensen ruimen na sportevenementen of zware lichamelijke arbeid . U kunt de douche vloer aantrekkelijker te maken door middel van een van de verschillende afwerking methoden door u of een professioneel toegepast. Acid Stained Vloeren

Zuren reageren met de kalk in cement producten naar de verschillende effecten te creëren . De meeste kleuren kunnen worden gemaakt , samen met een graniet of marmer look. Als u meer artistieke resultaten wilt , gebruik van natuurlijke stoffen zoals gedroogde bladeren of zaagsel te sporen achterlaten in het zuur voordat het droogt of kleuren en textuur met borstels , dweilen of spuiters toevoegen.
Stamped Cement < br >

embedden patronen in een nieuw gegoten douchevloer met stempels die de illusie van houten vloeren , tegels, baksteen , leisteen of natuursteen te creëren . Deze procedure maakt ook een gestructureerd oppervlak op de vloer die uitglijden voorkomt. Afwerking van de patroon met specie tussen de patronen voegt realisme aan de special effects .
Scoorde Finishes

Om een bestaande douche vloer lijken op steen of baksteen , scoren het oppervlak met een zaagblad . De afgewerkte vloer kan worden geschilderd om te kijken als echte baksteen of natuursteen of u kunt de douchecabine fleuren door het schilderen van de bedrukt beton in allerlei felle kleuren.
Cement overlays
< p> Overlays zijn goede opties voor betonvloeren die ruwe of licht onregelmatig zijn . Afdichting en patchen scheuren in de vloer vóór de applicatie biedt de beste afgewerkte oppervlak . Overlays zijn verkrijgbaar in vele kleuren , waarvan sommige additieven voor de finish de illusie van textuur en diepte te geven .
Andere opties

De snelste en eenvoudigste manier om grijs cement douche vloeren zien er beter is om ze te verzegelen en een glanzende betonnen toplaag vermengd met grof zand tot een anti-slip oppervlak te creëren van toepassing . Tegel is een andere optie de vloer aantrekkelijker te maken , maar de vloer moet worden geschuurd of gepolijst om een ​​glad oppervlak te zorgen voor de tegel goed hecht aan het cement en blijft op zijn plaats wanneer herhaaldelijk blootgesteld aan douchewater .
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1002061072.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.