Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Vloeren en plafonds >> Content

Wat is Craftsman Style Molding

? . De Arts and Crafts Movement begon in Engeland tijdens de jaren 1870 , en zijn invloed op de architectuur , decoratie en meubels aangekomen in de VS in de vroege jaren 1900 , 1900-1930 Met de nadruk op strakke lijnen , kwaliteit materialen en vakmanschap , het is een verre schreeuw van de sierlijke peperkoek van het Victoriaanse tijdperk . Het lijstwerk gemaakt voor de woningen van dit tijdperk hebben een kenmerkende stijl , genaamd Craftsman . De Arts and Crafts Movement

William Morris , een van de stichters van de beweging , was zowel een architect en een ontwerper . In bijna alle kunsten en ambachten stijl bungalow , kun je verwachten dat een Morris stoel te vinden. Een van zijn voorstanders , Gustav Stickley , in de VS begon de " missie" stijl van het meubilair dat kwaliteit hout massief gekenmerkt met eenvoudige rechte lijnen . Deze zelfde idealen zijn te vinden in Craftsman stijl het vormen ; de hoogste kwaliteit materialen worden gevormd in rechte lijnen en afgeronde hoeken .
Klassieke Stijl van de vakman Molding
Typische Craftsman cottage stijl .

U kunt zien of het gieten is van de Craftsman de school van zijn eenvoudige rechte lijnen en vierkanten en hun gebogen randen . De opgebouwde kroonlijst creëert een inham kijken naar het plafond , voegt dimensies toe aan elke ruimte en gemakkelijk combineert met bijna elk interieur .
Molding gemaakt van verschillende materialen

Bijna alle Craftsman stijl het vormen is vervaardigd van hardhout ; Er zijn echter nieuwe materialen die vandaag beschikbaar zijn . Sommige zijn gemaakt van polyvinyl composieten , die dezelfde kenmerken als hout dat het materiaal kan worden op maat gesneden en gehamerd en geschilderd hebben . Het is ook gemaakt om te vergrendelen en vastklikken , waardoor de installatie eenvoudiger en minder duur .
Redenen voor Craftsman Style Molding

Craftsman stijl het vormen leent zich voor het toevoegen van detail en diepte aan uw huis. Zijn eenvoudige straight-forward ontwerp kunt u meer dan een laag van het vormen hebben . U kunt bij de kroon vormen op uw plafond de schijn van het zijn hoger en je kamer groter te geven . Hetzelfde geldt voor ambachtslui basisvormstuk en kroonlijsten .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1002061026.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.