Huis Tuin

Huis Tuin

Light vs Dark Basement Tapijt

De kelder hoeft niet te worden net voor het opslaan van al uw overtollige bezittingen . Met een beetje decor , kunt u deze in een extra kamer voor familie-entertainment of rust en ontspanning . Het geven van uw kelder een laag tapijt in plaats van het hebben van kale vloer maakt het voelt meer als een andere kamer in uw huis dan een kelder , en het kiezen tussen donker - en lichtgekleurde vloerbedekking bestaat uit een aantal overwegingen . Vlekken

Vlekken zijn bijna onvermijdelijk als het gaat om tapijten , vooral als je kinderen die gevoelig zijn voor morsen dat glas frisdrank ze hebben rondgelopen hebben met. Donkerder tapijten verbergen lelijke vlekken beter dan lichtere tapijten , wat vooral handig is met hardnekkige vlekken die gewoon weigeren om te komen . Het is echter veel meer merkbaar als donkere tapijten verliezen hun kleur tijdens spot reiniging en vele vlekverwijderaars mag alleen worden gebruikt op lichte tapijten .
Pet Hair

Pet haar kan net zo lastig als vloeibare vlekken , vooral als je een huisdier dat nogal wat loodsen . Het kiezen van tapijt op basis van hoe goed het verbergt gevallen haren van huisdieren is afhankelijk van de kleur van uw huisdier. Kies een lichtgekleurde tapijt als je een wit of licht - haired kat of hond , en kies een donker gekleurde tapijt als je wilt haar een zwart of donkerbruin huisdier tussen reinigingen verbergen.

Openheid

Waarschijnlijk de grootste esthetische verschil tussen lichte en donkere tapijten voor uw kelder is hoe open ze het gevoel in de kamer . Hoe groot je wilt dat uw kelder ruimte om te voelen is geheel een kwestie van persoonlijke voorkeur . Lichtgekleurde tapijt geeft uw ruimte luchtigheid , wat betekent dat het meer open en groter zal voelen . Donker gekleurde tapijt maakt dat de kamer aanzienlijk kleiner en intiemer . Kelders meestal niet krijgen veel licht , dus verwacht de ruimte om extra kleine voelen bij gebruik van een donker gekleurde tapijt .
Neutrale kleuren

De meest praktische optie voor velen is om te gaan met neutrale kleuren in uw kelder . Een neutrale kleur , zoals beige , is niet zo licht als wit tapijt , maar niet zo donker als chocolade of zwart tapijt. Het hebben van een neutraal gekleurde tapijt heeft geen invloed op hoe groot de ruimte voelt , en het is compatibel met de meeste vlekkenverwijderaars . Ook kunt u de meest veelzijdigheid als het gaat om inrichting , want heel licht en heel donker tapijt veranderen de hele uitstraling van een kamer, terwijl een neutrale kleur is niet zo dramatisch .

Hoe te Grout Solistone Pebble Tegels

Solistone kiezel tegels worden gebruikt voor een breed scala van home improvement projecten , van het creëren van een opvallende toegangsweg naar een douche vloer . De tegels worden in eerste instantie gelegd op een dunne laag van thinset en laten drogen voor ongeveer 24 tot 48 uur voordat de mortel wordt aangebracht . De grout zorgt voor een beschermende laag die de kloof tussen de steentjes vult

Meer dan ooit