Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Vloeren en plafonds >> Content

Hoe maak je een Box Beam Ceiling

Box - balken hebben faux balken gebouwd als drie - zijdige dozen en bevestigd over een kikker . Meestal wordt de box - balken aan het plafond geïnstalleerd om rustieke karakter toe te voegen aan een familiekamer . Een doos - balken aan het plafond is gekleurd om een ​​sterk contrast met de aangrenzende wanden en plafonds te brengen . In sommige gevallen wordt het hout bedroefd , of oud hout wordt gebruikt om toe te voegen aan het karakter en de charme van de installatie. Meestal een doos - balk is aanzienlijk lichter dan een massief houten balk zou worden verspreid over dezelfde afstand . Deze stijl van bundel is ook makkelijker te installeren en veel minder duur . Wat je nodig hebt
Meetlint
Stud finder
Potlood krijtlijn
2 -inch -by - 4 - inch platen
Tafelcirkelzaag
Lange houtschroeven < br > Schroevendraaier
1 -inch -by - 4 - inch platen
1 -inch -by - 6 - inch platen
timmermanslijm
Finish schiethamer
Toon meer instructies < br >
1

Zoek de plafondbalken in de kamer met behulp van een meetlint en stud finder . Markeer de locatie en richting van de balken met een potlood . Als de balken lopen in dezelfde richting als je balken , lay-out van uw balken te monteren dan balken . Als de balken lopen loodrecht met uw balken , kunt u de lay-out van uw balken aan elke afspraak die u wilt . Kopen van 2

Beweeg een stud finder langs het plafond en markeer de plaats van balken met een potlood . Markeer alle van de balken . Gebruik schilderstape op uw balk merken als uw balken en balken zijn parallel . Dit zal je helpen de straalafstand en bepalen de lay-out. Snap krijt lijnen over het plafond op de middellijn van elke parallelle draagbalk . Voor de loodlijn layouts , snap je krijtlijnen voor de locatie van uw balken en dan beweeg je stud finder langs de krijtlijn op de draagbalk locaties markeren .

Meet 3 van de breedte van het plafond . Snijd 2 -inch -by - 4 - inch platen, om de lengte met behulp van een tafel zag . U mag meer dan een bord dat een bredere plafonds . Centreer de raad over de krijtlijn . Schroef door het bestuur in het plafond balk met behulp van lange houtschroeven . Gebruik twee schroeven voor elke vier meter aan boord . Ga over de volle breedte van het plafond .
4

Snij 1 inch per 3 inch en 1 inch - by - 6 - inch platen de breedte van het plafond . Plaats de kleinere bord plat op de werktafel . Breng een strook lijm langs de kant van het bord . Plaats de grotere plank op het einde het afstemmen van de lengte van het bord. Nagel door de zijkant van de grotere raad van bestuur, door de lijm en in de rand van de kleinere bord . Nagel elke acht tot 12 centimeter . Herhaal dit voor de tweede zijde van de kleinere bord .
5

Til de driezijdige houten doos tot aan het plafond boven de klem . Houd de houten doos tegen het plafond en cleat en schroef door de doos in de cleat 3/4-inch van het plafond . Het is soms handig om afwerking nagels gebruiken om de doos op zijn plaats voordat je schroef . Herhaal dit voor elke bundel .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/floors-ceilings/1002009470.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.