Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> faux Afwerking >> Content

Faux Leather Muur Behandeling

Leer oppervlakken zijn bijna synoniem voor luxe . Het afdekken van uw muren in de werkelijke leer kan worden onbetaalbaar . Faux afwerkingen zijn een geweldige manier om een ​​blik te krijgen of voelen zonder de kosten of de complicatie van het gebruik van het originele materiaal. Kunstleer wanden kunnen worden gemaakt van materialen die bijna kan worden gehouden voor gratis . Test de behandeling op een kleiner stuk , zoals een houten plaquette of doos voor het toe te passen op uw muren . Zodra je de look hebben bereikt en voel u wilt voor uw lederen afwerking , is het tijd om te beginnen met uw muren . Voorbereiden van de Papier

Scheur kraftpapier of bruine papieren zakken in vierkanten van ongeveer 10 centimeter over . Rafelige randen wenselijk . Scheur genoeg pleinen om het hele gebied dat u van plan om de finish van toepassing op dekking . Zorg ervoor dat je genoeg hebt om de randen van de vierkantjes overlappen scheuren . Wad het papier pleinen in strakke ballen en verspreid ze terug uit ze een gerimpelde structuur te geven . Herhaal de watten en verspreiden totdat het papier wordt verzacht . Gebruik een strijkijzer op de laagste stand om het papier te verspreiden dus het zal houden aan de muur.
Toepassing van het papier naar de muur

Spreid een dunne laag polyurethaan in een groot genoeg toepassen vier de kraftpapier pleinen . Gebruik een zachte haren kwast aan het polyurethaan verspreiden. Druk het papier in de polyurethaan en verdeel het plat . Overlap de vierkanten genoeg om het gehele oppervlak volledig te bedekken . Spreid een laag van polyurethaan over de bovenkant van het kraftpapier pleinen. Borstel de polyurethaan in tot hij verzadigt het papier .
Papier toevoegen

Breng een laag polyurethaan naar een ander deel van ongeveer dezelfde grootte en plakken in een laag papier . Spreid een laag van polyurethaan over het papier en borstel het in als voorheen . Blijven toevoegen papier totdat de hele muur is bedekt .
Toevoegen van gekleurde glazuur

Verf op een glazuur van donkere bruine kleur over het oppervlak . Platte cola , sterke thee en koffie of verwaterd gloss latex verf maken goede glazuren . Breng het met een droge borstel en een wervelende beroerte een geweven effect te krijgen .
Toevoegen Coats of Glaze

Laat de polyurethaan en glazuur drogen , volgende instructies op het etiket voor de beste resultaten . In het algemeen zal 02:58 uur nodig tussen de lagen . Solliciteer extra lagen van polyurethaan en glazuur tot je een glad oppervlak .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1002060702.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.