Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> faux Afwerking >> Content

Ideeën voor Perkament Faux Finishes Over Donkere rode verf

De kunst van faux finishes gaat terug naar het oude Egypte en Pompeii , waar mensen vroeger de schilderkunst aan afwerkingen die eruit zag als andere materialen , zoals marmer , steen of perkament maken . Een perkament faux finish is uitdagend, maar zeker de moeite waard . Zoals perkament of oud papier , het effect is gevlekt en bijna drie - dimensionaal. Terwijl de kleuren meestal geassocieerd met perkament zijn tinten van bruin en bruin ( zie de foto hieronder ) , is het mogelijk om een perkament faux finish over donker rode verf creëren. Het resultaat zal in het oog springende en intens zijn . Kleuren

Wanneer je aan het doen perkament faux finishes over donker rode verf , moet je nadenken over wat je zou willen dat de eerste contrasterende kleur te zijn . Omdat de muren zijn al een donkerrode , kunt u kiezen voor de eerste contrasterende kleur om nog donkerder zijn, zoals een zwarte of zelfs donker blauw , of ga aansteker met wit of bruin . Zodra u de eerste contrasterende kleur gekozen , moet u beslissen in welke richting je wilt gaan met de tweede kleur . Als je hebt besloten om de donkerdere tint route ( zwart of donkerblauw ) te gaan, kun je gaan met een kleur die tussen de twee uitersten , zoals bordeaux of een roodbruine . Als je hebt besloten om lichter te gaan , dan is uw tweede contrasterende kleur zou lichter nog steeds , als een rood- bruin of lichter blauw .
Willekeur

Willekeur is alles bij het maken van perkament faux finishes . Net zoals het perkament heeft een willekeurige , gevlekt uiterlijk, moeten de muren willekeurig te zijn ook . Door het niet creëren van een patroon , kunt u emuleren de bijna drie - dimensionale invloed met verf op je muren .
Glaze

Mengen glazuur met verf helpt om te geven uw muren textuur bij het doen van perkament faux finishes . Het glazuur helpt om de consistentie van de verf te veranderen .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1002060649.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.