Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> faux Afwerking >> Content

Hoe te Mediterrane stijl Paint

Gedurende de Middellandse Zee , traditionele huizen hebben gipswanden met een subtiel patina van slijtage en tijd. Hoewel typisch muur kleuren variëren van regio tot regio , de meeste kleuren zijn geïnspireerd op de natuur. Kustgebieden, zoals de Griekse eilanden , vaak voorzien van tinten blauw gezien in de oceaan en de hemel . Andere kleuren , zoals lavendel , salie , oker en terracotta , nemen hun keu uit de omringende binnenland landschap . U kunt de textuur van versleten gips bereiken door wrijven glazuur op een muur met een natuurlijke zee sponge.Things Je
nodig Low - tack schilders tape -witte latex muurverf in eierschaal afwerking Pagina 2 inch schuine penseel
Verfroller
roller pan
waterbasis beglazing vloeistof
Tinten of acrylverf
Mengbak Natural zee spons
Poster boord
Rags
< br > Toon meer instructies
1

Plaats low-tack tape op het plafond en trim , rechts langs de randen van de muren ' . Verf de muren wit met een borstel rond de randen en een wals voor de rest van de wand . Als uw kamer al een lichte kleur geschilderd is , kunt u deze stap overslaan en naar rechts om de beglazing proces . Kopen van 2

Mix glazuur met tinten of acrylverf om de gewenste mediterrane kleur te bereiken . Test kleuren op poster boord . Voeg tot ½ kopje water per gallon , als glazuur te dik is .
3

Breng de kleur aan de muur met behulp van een natuurlijke zee spons met glazuur . Wrijf het glazuur in de muur , het verspreiden van vrij dun om infusen en een loopneus glazuur voorkomen . Werken naar buiten in alle richtingen van waar je begon te duidelijk drogen lijnen te voorkomen . Werk snel , beroep doet een partner om te helpen indien mogelijk.

Veeg
4 de randen van de aangrenzende ongeglazuurde muren met een vochtige doek als je nog geen glazuur op hen. Solliciteer glazuur naar de volgende muur , zorg dat de muur je net klaar . Glazuur alle muren via hetzelfde proces . Zorg ervoor dat u extra glans te krijgen op uw eerste muur bij het afwerken van de rand van de laatste muur.
5

Verwijder de tape . Was borstels en gereedschap met water en zeep . Knijp het water uit de zee spons .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1002060643.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.