Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> faux Afwerking >> Content

Hoe om te doen Brown Faux Marmer

Faux marmer is een van de meest populaire gesimuleerde steen texturen. Het uiterlijk van marmer kan worden gesimuleerd met een combinatie van verf en glazuur . Er zijn vele stijlen van marmer , en dus veel verschillende manieren simuleren . Bruin marmer bevat voornamelijk gele oker en gebrande omber verven , met een wit - getinte lak om het effect te voltooien . Dit proces vergt enige oefening om te beheersen , dus probeer het uit een paar stukjes hout voordat u naar de muren in je huis. Wat je
Gebrande omber en okergeel latex verf
Synthetische penselen
cellofaan ( optioneel ) op Kleine kwast -wit glazuur
blanke lak
Mengbak en Need stok
Toon meer instructies
1

Borstel op een achtergrond laag van lange , slordige strepen met behulp van gele oker en gebrande omber latex verf . Houd de strepen diagonaal en onregelmatig , en omvatten een aantal golfvormen voor wervelingen in het marmer . Kopen van 2

Gebruik een schone, vochtige borstel om de natte strepen verf in elkaar overlopen . Reinig deze borstel regelmatig af . Voor extra textuur , wad een stukje cellofaan en druk deze licht in de natte verf.

Laat 3 de verf te drogen .
4

Dep beide kleuren van verf op het oppervlak met de haren van de borstel om meer textuur voegen . Licht streak ze met een schone, vochtige borstel om ze te verzachten.
5

Laat de verf drogen .
6 Gebruik bliksemschichten als inspiratie voor uw aders .

Verf op veining met gele oker en een kleine borstel . Voor een realistisch effect , houd de borstel losjes tussen je vingers en voortdurend wiebelen tijdens het schilderen . Kijk naar echte marmer aders en foto's van de bliksem voor inspiratie.

Laat 7 de verf te drogen .
8

Mix 1 deel witte glazuur in 3 delen blanke lak . < br >
9

Breng de gekleurde lak aan de hele marmeren oppervlak om het te verzegelen . De iets witte tint zal een koude , stenen afwerking bieden .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1002060279.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.