Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> faux Afwerking >>

Het toevoegen Spackle Stucco een Wood Project

Wanneer u werkt op een houten project , kunt u het hout met een andere afwerking zodat het lijkt zo dacht dat het werd gemaakt van een ander materiaal te dekken . Bijvoorbeeld betrekking op een houten project met stucwerk dat het lijkt alsof het is gemaakt van aarde of steen. Je hoeft niet te hebben de houten project professioneel stucwerk . In plaats daarvan hebben betrekking op de project met stucwerk zelf met behulp van een paar eenvoudige materialen die u kunt vinden op een ijzerhandel . Wat je nodig hebt
Schuren buffer
Schuren ring , medium - grain
Schuren ring , fijnkorrelig
Vacuum
washandje
Stucwerk spackle
Troffel
Helder stucwerk afdichtmiddel
Paintbrush , Heb 2 -inch flatscreen , tonen meer instructies
1

Zand al het hout dat u wilt afleggen in stucwerk met een schuren buffer met een middelgrote korrel schuren ring . Dit zal alle versplintering en grote delen van ruwheid te verwijderen.

Zand 2 opnieuw het hout met behulp van de schuren buffer met een fijne korrel schuren ring . Dit maakt het oppervlak glad en egaal .

Vacuum 3 het hout zaag kanaal veroorzaakt door het schuren te verwijderen , veeg het hout met een vochtige washandje . Laat het hout droog gedurende 30 minuten.
4

Spread stucwerk spackle over het gehele oppervlak van het hout met behulp van een troffel . Gebruik willekeurige , dikke slagen als je wilt dat de afgewerkte look meer rustiek , of glad te gebruiken , zelfs slagen als je wilt dat de afgewerkte look meer verfijnd . Laat het stucwerk drogen acht uur .
5

Schilder een laag doorzichtige stucwerk kit boven het stucwerk , laat vervolgens de kit drogen gedurende vier uur .
< br >

Methoden van Antiek eiken meubelen kleuring

Antiek is een faux finish techniek die gebruikt wordt om nieuw meubilair ziet er veel ouder. Eikenhout is gebruikt om meubilair voor een lange tijd op te bouwen , want het is een harde , zware , stevige hout. Er zijn een paar manieren van antiek eiken meubelen met beits . De eerste techniek is pijnlijk heet . De tweede heet rand schuren. De derde techniek heet vlek afvegen . Deze technieken zijn e

Meer dan ooit