Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een snijplank met vinyl belettering Versier

snijplanken zijn nuttige tools in de keuken, zodat u om dingen te snijden , zonder bang te zijn dat u het werkvlak zal beschadigen . Echter, de meeste snijplanken niet ontworpen met esthetiek in het achterhoofd. Velen zijn vlakte , ontbreekt elke vorm van decoratie. Vinyl letters zal u toelaten om spellen uit korte woorden of zinnen op de snijplank om een ​​moderne , decoratieve uitstraling toe te voegen aan deze keuken essential.Things Je
Dish zeep nodig
Handdoek
pluisvrije doek < br > Maskeertape Vinyl letters
urethaan lijm ( optioneel ) op stuk van zwaar karton
Varnish
Penseel
Toon meer instructies
1 < p > Was de snijplank . Droog het met een handdoek en leg het opzij aan de lucht drogen volledig . Kopen van 2

Draai de snijplank over en uitvoeren van een niet-pluizende doek over de rug om alle stof , die interfereert met het vinyl te verwijderen brief hechting . Omdat vinyl brieven zou worden beschadigd door snijden, hen alleen van toepassing op de achterkant van de snijplank .
3

Schik de vinyl letters op het oppervlak van de snijplank . Aanpassingen maken totdat u het ontwerp dat u de voorkeur geeft . Breng een lijn van afplakband onder de letters om te dienen als leidraad voor het maken van een rechte lijn.
4

Schil de steun uit de buurt van het vinyl letters en druk ze op hun plaats . Voor vinyl letters die niet zijn voorzien lijm , de vacht van de achterkant van elke brief met urethaan lijm en druk het in de juiste positie .
5

Pers een stuk van zwaar karton tegen de brieven te knijpen eventuele luchtbellen .
6

Breng een laag blanke lak over de bodem van de snijplank om de letters te beschermen.

Leuke manieren om te pronken met Shell Collecties

schelpen kan dienen als memorabilia van uitstapjes naar het strand , worden bewonderd als wonderen van de natuur, of gewoon genieten als collectors items . Zodra u een aantal schelpen in je collectie wil je ze weer te geven tot hun recht . Grote rassen , zoals schelpen , zijn het best te bewonderen op een plank of tafel , maar kleinere schelpen kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van amb

Meer dan ooit