Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Treeft maken met behulp van wijnkurken

Keuken trivets zijn nuttige hulpmiddelen , vooral in een huis waar veel wordt gekookt . Kurk is een gemeenschappelijke component in trivets , absorberen de warmte van potten of pannen . In plaats van een saaie , winkel koopt treeft dat karakter ontbeert , sla uw oude wijnkurken en maak je eigen . Gebruik een van de twee methoden om de trivet.Things Je
Universeel mes nodig
Hot lijmpistool
Lint
Multiplex hout stopverf
Schuurpapier
Houten profiel < creëren br > hittebestendige verf of lak
Toon meer instructies
Free- Form Trivet
1

Snij elke wijn kurk in de helft met een mes , waardoor elk half zo gelijkmatig mogelijk om de treeft geven een vlakke ondergrond . kopen van 2

Schik de halve kurken in je patroon van keuze door ze naast elkaar met de cirkels face- up . Bijvoorbeeld, om een klein plein treeft vormen , maken acht rijen van acht wijnkurken .
3

Lijm de kurken samen door het uitvoeren van een hete lijmpistool langs de zijkant van elk een en druk op de buurland op zijn plaats . Herhaal dit totdat alle kurken in je patroon zijn aangesloten.
4

Lijn de buitenkant van de kurk treeft met een lint . Vul de spleten tussen elke kurk met een lijn van hete lijm en duw het lint op zijn plaats en zorg ervoor dat rond elke kurk past . Laat de lijm een nacht drogen voordat u de onderzetter .
Framed Trivet
5

Knip een vierkant of rechthoek van triplex in de afmetingen die u wenst voor de treeft . Schuur eventuele ruwe randen en in elk inkepingen met hout stopverf vullen .
6

Snijd vier delen van een stuk dunne houten bekleding die groot genoeg is om een kader rond de multiplex te vormen zijn . Plaats het houtwerk rond de multiplex zonder vastmaken en doe een proefopstelling van de kurk stukken door ze horizontaal in het frame . Maak eventuele aanpassingen aan het frame locatie om de kurken tegemoet .

Plaats
7 een lijn van houtlijm op elke sierrand en druk hem op zijn plaats op het multiplex. Laat het drogen voor ten minste zes uur .
8

verf of lak de multiplex en frame met een hittebestendige product en laat het drogen .
9

Vul het ruimte tussen het frame door het lijmen van de kurken horizontaal op dezelfde manier als je test voorzien ze in stap 2 .

Hoe maak je een perspectief Mirror Hang

Opknoping perspectief spiegel is een beetje uitdagend door zijn gewicht en de gaten in de rug . Deze spiegel is ongeveer 24 cm in het vierkant , daarom is veelzijdig genoeg om te gebruiken in veel verschillende plaatsen in uw huis. Het perspectief spiegel heeft de uitstraling van een grote spiegel , maar het is eigenlijk een combinatie van vele kleine vierkante of rechthoekige spiegels. Elk spiege

Meer dan ooit