Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Lint & Make Bead Curtain

Hoewel meer voor sfeer en decoratie , lint en kralen gordijnen kunnen een raam bedekken met stijl en pit . Wanneer u een vleugje eigenzinnigheid toe te voegen aan uw kamer , kies linten en kralen in funky kleuren en gedurfde patronen . Na rijgen ze in een opvallend design , kunnen ze recht naar beneden hangen om het venster te dekken of u kunt ze terug te trekken als andere curtains.Things Je
Trekstangsystemen of gordijnroede
Meetlint
Satin of nodig grosgrain linten , 1/4- tot 1/2-inch breed
Schaar
Chunky kralen
Toon meer instructies
1

Monteer de trekstang of gordijnroede boven het raam.

Meet Pagina 2 de afstand van de staaf naar het punt waar u het lint en kralen gordijn te eindigen . Voeg ongeveer 8 cm voor koppelverkoop knopen .
3

Knip lengtes van lint in de lengte je vastbesloten . U zult genoeg linten moeten side-by -side te binden , zodat ze raken langs de trekstang of gordijnroede .
4

Bind de lengtes van lint om de stang zodat ze zitten strak naast elkaar en hangen recht naar beneden van de staaf .
5

Rijg de kralen op de linten om elke lengte van lint vullen met kralen. Maak elke lint er anders uitzien met een andere opstelling van kralen of maken ze allemaal kijken uniform .
6

Knoop de uiteinden van de linten in een dubbele halve knoop aan de korrels stevig op de linten. < Br
>

Hoe je muren te versieren met 1x2 Boards

Muren hoeven niet te vlak, saai en verwaarloosd ruimtes in uw huis die leegte van een decoratie of stijl bent. Maak verticale accent strepen die zich onderscheiden van uw muur met behulp van 1 - op - 2 - inch platen . Verf de planken een accentkleur van tevoren om naar een eenvoudige manier om gestreepte decor toe te voegen aan uw muren . Gebruik een tint lichter of donkerder is dan de muur kleur

Meer dan ooit