Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Materialen & Supplies >> Content

DIY Kids Kitchen Pantry

Gezonde eetgewoonten zijn het gemakkelijkst thuis te versterken , en een van de beste manieren om uw kinderen die betrokken zijn bij gezond eten te krijgen is om ze in de keuken te brengen . Krijgen ze geïnteresseerd in voeding door het geven van de keuken bijkeuken een kindvriendelijke makeover. Het transformeren van de bijkeuken tot een plek waar kinderen comfortabel in de keuken voelt niet alleen helpt hen die geïnteresseerd zijn in eten en koken , maar ook biedt hen een plek om te spelen , terwijl mama en papa bereiden familie meals.Things je nodig hebt
Drop doeken
Verfbakken
Verfroller
Magnetische primer
schoolbordverf
Doorzichtige plastic containers in verschillende maten
Stick - op etiketten of Fine -tipped markers
Nuts < br > Gedroogd fruit
salade dressing mix
Volkoren crackers of Natural pindakaas
Volkoren granen
100 procent vruchtensappen
Klein, plastic emmers
Krijt
magneten
Toon meer instructies
1

Bedek de vloer voor de bijkeuken deur met een doek om de vloeren te beschermen. Giet magnetische primer voorzichtig in de verfbak . Met behulp van een verfroller , verf de bijkeuken deur met magnetische primer . Laat de primer volledig drogen . Kopen van 2

Giet krijtbord verf in de verfbak . Met een schone verfroller , verf de bijkeuken deur met krijtbord verf . Laat de verf drogen. Het oppervlak van de pantry deur zal nu magnetische en een gigantisch bord , perfect voor het weergeven kid's artwork en houden ze vermaakt in de keuken .

Helder 3 uit de schappen in de bijkeuken die gemakkelijk te bereiken met uw kinderen. Met behulp van doorzichtige plastic containers , vul de onderste planken met kindvriendelijke snack items . Hebben de kinderen helpen u labels voor de containers te creëren , waardoor het gemakkelijk is om elk item te identificeren.
4

Toevoegen kleine , plastic emmers naar de bodem planken. Vul de emmers met gekleurd krijt en magneten voor uw kinderen om te gebruiken op de nieuw gemaakte -over pantry deur .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1002059571.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.