Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Materialen & Supplies >> Content

Hoe te Porch Shades Zorg

Porches kunnen gaan in en uit de mode , maar het meest profiteren van schaduw tijdens ten minste een deel van de dag . Gemakkelijk veranda roll tinten kan worden aangepast aan de meeste architecturale stijlen, van laat-Victoriaanse tot moderne Florida kamers , alleen door de keuze van het materiaal . De verscheidenheid van beschikbare materialen , waaronder gestreept doek , see-through schaduwdoek , en matten van basswood latten of bamboe INDIVIDUALISEER shades.This universele stijl maakt gebruik van eenvoudige tuigage en katrollen , en kunnen worden ingesloten in een doos valentie gemaakt van 1 - op - 2 of 3 - inch lumber.Things je nodig hebt
Meetlint
Stof schaar
Naaimachine met een canvas naald
Luifel of tapijt draad
Shade doek of canvas
1 -inch hout of bamboe header en onderkant bars
Eye- haken
Lift koord
1/2-inch katrollen
IJzerzaag
Plafond schroefhaken
Klamp haken
Meer tonen instructies
1

Meet de opening. Voeg 4 centimeter om de breedte voor kant afwerking zomen , en 6 cm aan de boven-en onderkant voor bar zakken. Voeg 10 centimeter aan de lengte van de rol op de bodem . Maak aanpassingen en meedoen stukken alvorens met zomen indien toetreding noodzakelijk is. Kopen van 2

Zoom de zijkanten van de schaduw materiaal , rollen 1 duim over en drukken met een koele ijzer. Rol het opnieuw en druk op. Naai langs de eerste vouw rand aan de zoom af te maken.

Vouw 3 de boven-en onderkant van het scherm meer dan 1 inch , en druk als bij de zijzomen . Vouw 2 cm voor de tweede vouw om een zak te vormen voor het einde bars. Zoom de uiteinden , de vorming van 2 3/8-inch zakken .
4

Plaats 1 - inch draperie bars in de zakken aan de boven-en onderkant van de schaduw . Laat ze niet op lengte te maken . Naai de zoom versterking zo dicht mogelijk bij de onderste balk mogelijk bij de bar te beveiligen .
5

Bind een stuk touw tussen de uiteinden van de bovenste gordijn bar , of header, en hang het over het einde van een deur naar de schaduw te ondersteunen terwijl je hardware toe te voegen . Draai 1/2-inch schroef ogen door de schaduw recht in een kant van de kop , ongeveer om de 18 centimeter . Dit zal de buitenkant van de schaduw Cut lengtes van haalkoord vier keer zo lang als de schaduw en das een om elke schroef oog.
6

rond Draai de schaduw . Hechten draperie katrollen aan de kop aan de binnenkant van de schaduw, zodat ze tegenover elkaar schroef oog. Loop elke koord onder de schaduw en haal door de corresponderende katrol aan de binnenkant. Trek de schaduw op, rollen als het stijgt .
7

Bind het overtollige snoer rond de opgerolde schaduw te beveiligen het gesloten als je het teveel header en onderkant gordijnen bars gelijk met de stof trim. < Br >
8

Schroef twee of drie scherpe plafond haken in de top van de veranda kader om je schaduw te hangen . Gemak de haken door de schaduw stof en het gemak van de header balk naar beneden over hen . Gebruik haken met de classificatie ten minste £ 60 houden om het gewicht van uw schaduw te ondersteunen .
9

Installeer een waslijn haak aan de zijkant framing buurt van de top , maar net binnen de schaduw . Los te maken van de snoeren . String ze via deze gids haak om de koorden te houden van klitten in de schaduw . Drop de schaduw , vasthouden aan de uiteinden van deze kabels .
10

Leg een knoop in de drie koorden over schouderhoogte wanneer de schaduw gelijkmatig rust op de vensterbank , het spoor of op de vloer .

11

Installeer een Klang haak net boven ooghoogte op de veranda frame aan de koorden te verankeren bij het ​​verhogen of verlagen van de schaduw.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1002059524.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.