Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Materialen & Supplies >> Content

Hoe maak je een Dekbedovertrek Houd Place Wanneer Clips niet werken

Dekbedovertrekken kan lastig zijn om de juiste plaatsen zijn. Zelfs wanneer het dekbed netjes geplaatst in het deksel , na een aantal keren wordt gevouwen en gebruikt het dekbed zal verzamelen in een bos aan de onderkant van de kap . Dekbed clips worden verkocht in verpakkingen van vier en worden vaak gebruikt om het dekbedovertrek plaats houden . Maar vaak grotere afmetingen dekbedden zoals koningin en koning kan niet goed worden beveiligd met een pakket van dekbed clips . Als de clips niet werken voor u , gebruik maken van een tweede pakket en zorg ervoor dat u ze te plaatsen correctly.Things je nodig hebt
8 dekbed clips
Toon meer instructies
1

Leg de dekbedovertrek op een grote , vlakke ondergrond . Open de klep door losknopend of het uitpakken van het kant.

Plaats Pagina 2 het dekbed in het deksel en zorg ervoor dat alle hoeken goed uitgelijnd zijn en er zijn geen gebieden waar de stof is een kluitje .

3

Open twee pakketten van dekbed clips dus je hebt totaal acht . Bevestig een clip om elke hoek van het dekbed aan de binnenkant van het dekbedovertrek . Elke clip moet vastklemmen van ongeveer 1/2 centimeter stof uit het dekbed aan de ene kant en 1/2 centimeter stof van het dekbedovertrek aan de andere kant .
4

Plaats een extra vier dekbed clips rond de omtrek van het dekbed aan de binnenkant van de omslag . Deze clips moet zich halverwege tussen iedere hoek , aan elke kant van het dekbed .
5

Re - zip of toets de zijkant van het dekbedovertrek . Maak je geen zorgen over het gevoel van de clips tijdens het gebruik van het dekbed , zoals ze zijn bedekt met een zachte schuimvulling .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1002059294.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.