Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is Cracked Ice Stof

? Het leven in Amerika gedurende de l950s was gevuld met nieuwe energie . De Tweede Wereldoorlog was voorbij en veel militairen en - vrouwen hadden naar huis teruggekeerd . Amerikaanse industrie , consumentisme , corporate expansie en banen waren in de lift . De vraag naar de Amerikaanse diner toegenomen , met mensen die willen geld uitgeven aan dingen die ze moesten doen zonder tijdens de oorlog. Diners waren uitgerust met krukken en stoelen die zijn bekleed met een heavy-duty vinyl met een gebarsten ijs patroon . Gebarsten ijs vinyl is een blijvende favoriet en heeft een comeback gemaakt in retro keuken ontwerp . Patroon en kleur

Het patroon van gekraakte ijs vinyl bootst de uitstraling van ijs als het splijten of scheuren . Deze taaie stof werd veel gebruikt in de l950s en '60 in kant cafes en diners als bekledingsmateriaal , die krukken en stoelen . Rode gebarsten ijs vinyl was een favoriet en zag er prachtig tegen de glimmende chroom van de stoel en kruk benen . Laminaat gebarsten ijs tafelbladen werden vaak gecombineerd met de stevige krukken en stoelen .
Ontwerp

verfraaien van uw keuken in een jaren '50 stijl kan opnieuw leiden tot de nostalgie en charme van een eenvoudiger leven . Dinette stoelen bekleed met gebarsten ijs vinyl zijn meestal verkrijgbaar in authentieke retro kleuren van rood, grijs of geel , en groen is soms beschikbaar , hoewel het moeilijker kan zijn om te vinden. Bijpassende dinette tafels in gebarsten ijs laminaat met chromen rand banding bieden authentieke ogende retro meubels . Geassorteerde ontlasting in balie en bar hoogte zijn beschikbare opties. Rechtop ruggen , voetsteunen en bout - to- the-floor opties kunt u uw keuken ontlasting personaliseren .
Kosten en beschikbaarheid

Slechts enkele bedrijven aanbod gebarsten ijs vinyl door de werf . Verwachten te besteden $ 30 tot $ 40 per yard , vanaf het moment van publicatie , voor de jaren '50 geïnspireerde , zware meubelstoffen ideaal voor diners , restaurants en verzorgingshuizen . Als u niet wilt dat uw eigen stoffering doen , op zoek naar stoelen, krukken en hokjes al in de gebarsten ijs vinyl afgewerkt .
Andere weefsels

andere weefsels , naast authentieke gebarsten ijs vinyl, worden soms aangeduid als gebarsten ijs . Typisch deze zijn sprankelende polyester materialen de gebarsten ijs naam te gebruiken , maar zijn er niet uit als de echte gebarsten ijs vinyl doet denken aan de jaren 1950 tijdperk. Deze polyester stoffen worden vaak gebruikt bij het creëren blitse kleding of versieren voor glamoureuze evenementen zoals proms , bruiloften of andere partijen . Deze stof maakt ook sprankelende kussens en decoratieve patchwork quilts .

Hoe maak je een Rock Stage bouwen in een kelder kamer

Kelders en garages zijn vaak de repetitie toevluchtsoorden voor rock bands in het hele land . Kelders hebben vaak de ruimte die nodig is voor een muzikale prestaties, terwijl ook het verstrekken van een geluid buffering om te voorkomen dat het lawaai van het verspreiden in de rest van het huis . Een kelder hoeft niet een grauwe , saaie locatie. Het bouwen van een rots podium in de kelder geeft je

Meer dan ooit