Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Materialen & Supplies >> Content

Hoe te Stapled Kussen Corners maken

herstellen een stoel kussen kan een betaalbare manier om meubels te frissen en geef het een nieuwe look. De stof op meubels draagt ​​vaak sneller dan de structurele onderdelen , wat betekent dat een paar meter van weefsel kan alles wat je nodig hebt om de levensduur van uw meubels uit te breiden . Een van de laatste reupholstering stappen is om geniete kussen bochten maken als je nieuwe stof hechten aan een stoel cushion.Things je nodig hebt
Hout - framed kussen ( met padding ) op Twitter Bekleding stof
Meetlint < br > Schaar
nietpistool
Toon meer instructies
1

Verwijder de houten rand kussen van het meubilair.

Plaats Pagina 2 het stuk stoffering stof op een plat werkoppervlak met de verkeerde kant naar boven . Plaats de houten rand kussen op de stof , het centreren van het kussen op de stof .
3

Meet ongeveer 5 centimeter van extra stof aan alle kanten van het kussen , het snijden van de overtollige stof weg met de schaar , indien nodig.
4

Vouw de stof langs een rand van het kussen te beginnen bij het ​​centrum . Plaats nietjes 1 centimeter van elkaar werken naar elke hoek . Stop nieten ongeveer 4 centimeter afstand van beide hoeken .

Trek 5 de stof strak naar de andere kant van het kussen en nieten deze kant via hetzelfde proces .
6

Herhaal deze techniek om nieten overige twee zijden van het kussen . Dit laat de hoeken te nieten laatste .
7

Vouw de hoek van het weefsel rechtdoor over de hoek van het kussen en plaats een nietje in het weefsel om het te houden . Maak kleine plooien in de stof aan beide zijden van het midden nieten om de stof vouwen netjes aan beide zijden van de hoek . Nieten de plooien als je ze om ze stevig vast te houden . Gebruik zoveel nietjes als nodig om de stof stevig . Herhaal hetzelfde proces op elke hoek van het kussen .
8

Vervang het kussen in de meubelindustrie .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-materials-supplies/1002059260.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.