Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een China kabinet te maken in een Computer Desk

Het omzetten van een servieskast in een computer bureau is niet tijdrovend met de juiste tools . Of u nu het transformeren van een servieskast je gekocht bij een garage sale , antiekwinkel of een die is een hand - me-down , het omzetten is een aantrekkelijke manier om gebruik te maken van dit stuk van grote meubels in uw huis . Veel porselein kasten hebben vaak benen en meerdere planken waardoor ze geschikt zijn voor de project.Things je nodig hebt
Meetlint
schroevendraaier
Hout stopverf
plamuurmes
Hout vijzel beetje
Vermogen boren
handstofzuiger of stofzuiger borstel
stekkerdoos
Toon meer instructies
1

Meet de diepte en hoogte nodige huisvesting van uw computer en de accessoires met een meetlint. Controleer deze metingen tegen de beschikbare ruimte binnen de servieskast zodat u kunt gebruiken voor dit doel. Kopen van 2

Kies de gebieden op de servieskast die u wilt gebruiken voor de verschillende computer onderdelen , zoals het modem , scherm of een printer . Hiermee kunt u bepalen waar om gaten te boren voor de kabels .

Verwijder 3 een of beide deuren aan de servieskast los door de scharnieren met een schroevendraaier . Laat de deuren op als u wenst. Persoonlijke voorkeur bepaalt of verwijdering noodzakelijk is.
4

Vul de gaten achtergelaten door de schroeven met een bijpassende houten stopverf en een plamuurmes . Laat de stopverf drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5

Voeg een houten vijzel beetje om je boormachine . Kies er een die geschikt is voor het snijden van een 3 -inch gat in de rug van de servieskast 's .
6

Snijd de boorgaten aan de onderkant van elke sectie die kabels nodig heeft om door te gaan . Hierdoor kan de printer , modem of andere accessoires om de opening te verbergen .

Reinig 7 -up van alle hout puin met een handstofzuiger . Een andere optie is het gebruik van een spleet of borstel om zich te ontdoen van het puin .
8

Plaats geen elektrische kabels van de apparatuur door de gaten . Sluit ze aan op een stekkerdoos en overspanningsbeveiliging .

Hoe maak je een Faux Boom Hoofdbord Make

Een faux boom hoofdeinde zal een natuurlijk element te brengen in de kamer. U kunt een faux boom hoofdeinde maken uit een plaat van meubilair kwaliteit multiplex als een doe-het - zelf-project . De omtrek van een boom silhouet kunnen worden uitgesneden uit de multiplex om het uiterlijk van een boom hoofdeinde in een moderne stijl te creëren . De ledematen zal zich uitstrekken over de muur in een g

Meer dan ooit