Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Kleuren & Patronen >> Content

Tween Slaapkamer Ideeën voor Boys in Blue

Maak een tween slaapkamer die jongensachtige - ly blauw voor je jongen . Bij het decoreren van deze ruimte , kies een assortiment van manieren om dit thematische tint vastleggen om ervoor te zorgen dat uw geselecteerde focus ligt voor de hand . Daarbij kunt u een ruimte die uw tween zullen genieten als een die is esthetisch en een afspiegeling is van wie je tween is te produceren. Shades of Blue Photo Wall

Als uw tween is een fan van die foto's van zijn vrienden en familie , maken een aantal wijzigingen aan deze foto's , zodat ze passen in je blauwe getinte ruimte. Maak digitale kopieën van elk van de foto's en met behulp van een fotobewerkingsprogramma , recolor de afbeelding , waardoor het tinten van blauw in plaats van full colour zoals het nu is . Plaats deze foto in wit of zwarte frames om te contrasteren met de kleur te zien in elk beeld . Hang de Jazzed - up foto's op de muur van uw tween, of zet ze op zijn bureau of dressoir.
Geometrische Blauwe Grens

Zorg slaapkamer muren van uw tween aantrekkelijker te maken door het toevoegen van een geometrische grens die tinten blauw. Kopen of maak een stencil met verschillende geometrische vormen . Met behulp van blues in verschillende tinten , verf dit stencil naar de muur van uw tween, te gebruiken om een ​​rand rond de top van zijn kamer ambacht. Laat uw tween deelnemen aan de pret als deze decoratieve taak is een relatief eenvoudig een dat hij kan genieten van deel te nemen inch
Denim Kamer Toevoegingen

Als uw pre is voor altijd in jeans , denim kan de ideale stof om te voorzien in zijn blauwe kamer. Koop een denim sprei om zijn bed te dekken in deze stevige stof , of koop kussenovertrekken met deze stof om een stoel of bank die hij in zijn kamer heeft dekken. Om het thema te integreren in een meer geslepen manier, neemt een deel van zijn oude spijkerbroek en zet ze in kussens . Gooi deze toevoegingen op zijn bed om opwinding toe te voegen en verzachten de ruimte .
Onderwater Avontuur

Selecteer water als een van nature geschikt thema voor uw tween blauwe kamer. Zet een grote aquarium langs een muur , je water thema duidelijk te bepalen . Verf de muren in verschillende tinten blauw zodat het lijkt alsof de kamer zelf is ondergedompeld in water. Feature vis of andere onder - water wezens in de ruimte om dit diepzee- thema nader vast te stellen.
De sky is the limit

Als uw tween heeft zijn hoofd in de wolken , maken de lucht zijn kamer thema. Plaats een wallpaper met wolken op een muur , het creëren van een accent muur om de ruimte te versieren . Selecteer stof toevoegingen in verschillende tinten blauw en wit in de lucht aanwezig zijn de kleuren na te denken . Voorzien van een andere hemel -thema objecten , zoals vliegtuigen of hete - lucht ballonnen in de ruimte.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1002059048.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.