Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Kleuren & Patronen >> Content

Complementaire kleuren Blue

Als u wilt maken van de blauwe decoraties in uw huis opvallen , of brengen van uw blauwe ogen met make-up , moet u de kleuren die complimenteren hen op te nemen . Leer hoe kleuren theorie werkt om u te begeleiden naar de specifieke kleuren die de verschillende varianten van blauw zal accentueren . Oranje

Als u op zoek bent naar een basiskleur wiel diagram , zul je zien dat echte oranje is recht tegenover waar blauw . De kleuren zijn " echte" omdat ze niet gemengd in een van de andere kleuren . Als je aan elkaar koppelen blauw en oranje , vindt u een zeer hoog contrast kleurenpalet hebben . Volgens Color - Wheel - Pro.com , moet u ofwel afzwakken blauw ( de koele kleur ) als je paren met het complementaire warme kleur, of gewoon blauw gebruiken als accentkleur - wat betekent dat u alleen gebruik maken van een kleine hoeveelheid in het ontwerp of outfit .
geel- oranje en rood-oranje

Als je kijkt naar de tertiaire kleurencirkel , kunt u de variaties van elke kleur te zien , zoals als geel - oranje , geel - groen, enz. en hoe zij met elkaar . Aangezien de kleur oranje , blauw belangrijkste complementaire kleur heeft gele en rode aan weerszijden daarvan , zou een combinatie van deze kleuren blauw of variaties van blauwe vullen . Bijvoorbeeld , de kleur geel - oranje complimenten indigo , een meer paars mix van blauw.
Gedempte Warme Kleuren

Neutrale kleuren zoals licht beige of warme kleuren zoals perzik of zalm vullen een gedempte mix van blauw , zoals " het Ei van Robin , " een licht grijs - blauw of een donkere leisteen blauw. Deze gedempte kleuren blauw en zijn complementen maken een rustgevend kleurenpalet , die ideaal is voor een slaapkamer, badkamer of waar je zou willen om te ontspannen.
Herfstkleuren

Vet, aardse , warme kleuren zoals guldenroede , baksteen en rauwe sienna zijn de kleuren die je het vaakst te zien in de herfst , de kleuren van de herfst bladeren en grassen . Herfst produceert een uitstekend voorbeeld van hoe goed deze kleuren vullen blauw - een voorbeeld zou worden te kijken naar de bladeren vallen in de variaties van oranje, rood en geel tegen een heldere blauwe hemel . Herscheppen dit kleurenpalet in uw huis met accenten van guldenroede , zoals wandkleden met accenten van licht blauw als kussens .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1002058994.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.