Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Kleuren & Patronen >> Content

Is Blue een neutrale Exterior Huis Color

? Een neutrale kleur is er een die werkt in overleg met een andere kleur . Meest neutrale kleuren zijn gemaakt door het mengen van een aantal andere kleuren bij elkaar. Blauw wordt niet beschouwd als een neutrale kleur . Het is een van de drie primaire kleuren op het kleurenwiel , tinten die volledig origineel en niet mengsels van andere kleuren . Waarom Neutrale kleuren zijn Neutraal

True neutrale kleuren zijn wit , zwart , bruin en grijs . Als je nog mixen al uw krijt kleuren samen als een kind , je waarschijnlijk kwam met een aantal schaduw van bruin . Brown werkt goed met andere kleuren , want wat kleur je het paar met ergens in de kleur bruin verborgen . Wetenschappelijk gezien , zwart is de afwezigheid van alle kleuren en kan daarom niet botsen met een andere tint , terwijl de witte is de som van alle kleuren en werkt daarom samen met andere tinten. Gray werkt als een neutrale simpelweg omdat het een combinatie van zwart en wit.
Blauw als een koele kleur

Koele kleuren zijn als die je zou kunnen zien op een berg vista : blauw, groen en lila . Tinten blauw zijn kalmerend , rustig en sereen. Ze kalmeren automatisch mensen , wat verklaart waarom zo veel slaapkamers en kantoren zijn geschilderd in de kleuren blauw . De kleur blauw kan hetzelfde doen voor de buitenkant van uw huis , hetzij als de belangrijkste kleur of als accent toon.
Kleuren Blue Works Met
< p > Neutrale tinten zijn een veilige inzet als het gaat om het vinden van een kleur die coördinaten met blauw , maar er zijn andere kleurcombinaties die zo goed werkt . Als u wilt dat een funky , moderne look , koppelen blauw met oranje . Omdat oranje ligt direct tegenover blauw op het kleurenwiel en heeft geen basiskleur gemeen met blauwe , wordt het beschouwd als complementair. Voor een iets meer traditionele en harmonieuze kleurencombinatie , probeer dan een schaduw van groen of paars . Deze kleuren werken met blauw omdat ze iets gemeen hebben . Groen is een mengsel van blauw en geel , terwijl paars is een mix van blauw en rood. Ten slotte kunt u met een monochroom kleurenschema met behulp van een schaduw van blauw voor het lichaam van het huis en een andere tint voor de trim , luiken en deuren .
Uw eigen
< br > p Er zijn tinten die zich lenen voor menging met blauw , die worden versterkt door het toevoegen van een blauwe tint . Blauw , rood en geel zijn de primaire kleuren . Secundaire kleuren zijn die tinten die het gevolg zijn van het mengen van twee van deze primaire kleuren samen . U kunt blauwe commentaar wilt geven secundaire kleur te geven meer punch en de blauwe tint te benadrukken. U kunt ook blauw toe te voegen aan een neutrale kleur voor een hint van de tint . Blauw - grijs biedt een traditionele buitenkant schaduw, terwijl een vleugje blauw in witte verf geeft een gevoel van diepte aan de kleur.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1002058932.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.