Huis Tuin

Huis Tuin

Koetswerkkleuren voor Florida Cottages

Of uw Florida huisje is direct aan de oceaan , gelegen aan een meer of verder landinwaarts gelegen , wil je kleuren die de zorgeloze tropische levensstijl die deze zuidoostelijke staat doordringt weerspiegelen kiezen . Of u feestelijke kleuren of iets in een meer gedempte toon te selecteren , kunt u uw cottage een one - of-a -kind kijken . Pastel Kleuren

pastelkleurige huisjes In het landelijke gebied in Florida . Die schilderde de delicate roze gevonden in een schelp of de lichtblauwe van een ochtendhemel worden vaak gevonden in veel wijken . Mintgroen , bleke perzik of lichte zalm zijn andere opties die het licht , frisse stijl van het landschap Florida passen . Hebben dezelfde pastelkleuren van binnen buiten naar een oase van rust u zult blij naar huis te bellen te creëren .
Felle Kleuren

Als u liever iets brutaler dan de vage kleur wassen van pastelkleuren , kiezen voor de lichte, zonnige tinten van het Caribisch gebied. Florida's nabijheid van de eilanden van het Caribisch gebied heeft veel mensen geïnspireerd om de krachtige kleuren er gebruikt te nemen. Heet roze, citroengeel en turkoois blauw zijn slechts enkele van de opties om uit te kiezen . Als je dapper voelt , selecteert u een combinatie van drie of vier kleuren voor de buitenkant van uw cottage . Verf de luiken blauw, de trim roze en de muren geel. Alles gaat met Caribische kleuren , zolang ze vrolijk.
Natuurlijke
Kleuren

Voor degenen die een minder opdringerige huis wilt , zijn er tal van kleuren in de natuur uit te trekken . Selecteer kleuren zoals zandsteen , taupe , tarwe of jute om de kleur van het zand in uw omgeving na te bootsen . Als alternatief kiest kleuren zoals leisteen , grijze duif of ijzer die je herinneren aan de kleur van de regenwolken net voordat ze barsten , of romige kleuren zoals ivoor , gebroken wit of eierschaal . Verf de trim van uw vakantiehuis in contrasterende kleuren ook uit de natuur van rente en diepte te creëren .
Nautische Kleuren

Een duidelijk doch charmante buitenkant decor idee goed geschikt voor Florida is het nautisch thema . Begin met eenvoudige witte verf op de buitenkant van uw huis , en kies nautische kleuren te gebruiken als accenten . Rood , geel en blauw worden vaak gecombineerd tot een zeevarende voelen binnen en buiten. Hang zwemvesten , visnet en nautische vlaggen op een nabijgelegen schutting om de kleuren die u kiest voor uw cottage te verbeteren . Als alternatief kiezen voor wit met zwarte bekleding en hang een schedel - en - gekruiste vlag aan een paal aan de voorkant een piratenschip thema te creëren .

Tropische Decorating Ideeën voor een Kid 's Room

Style slaapkamer van je kind of speelkamer in een leuke safari thema naar een nieuw niveau te doen alsof avonturen voegen . Heldere kleuren , geweven dierenprints en knuffel rekwisieten geven het thema dimensie , terwijl hoogslapers een boomhut effect voor de slaap of het spel kan maken . Glow in the dark sterren en een maan lamp dragen het thema in het slapen gaan, vooral wanneer aangevuld met ee

Meer dan ooit