Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Kleuren & Patronen >> Content

Goede kleuren voor een kelder met Pine Beadboard

Omdat een kelder meestal ontbreekt natuurlijk licht , kleuren kiezen en wand behandelingen die helpen fleuren en warm de ruimte . Pine beadboard lambrisering is een ideale optie voor de kelderwanden als u gebruik maakt van de ruimte als een familie kamer , speelkamer of slaapkamer , omdat het een warme, gezellige uitstraling. Bij het selecteren van een kleur voor uw beadboard , kiezen voor tinten die licht reflecteren of toe te voegen warmte aan de ruimte zodat uw kelder wordt een ruimte waar uw familie en vrienden genieten van tijd doorbrengen . Natuurlijke Stain

grenen is een licht gekleurd hout , dus waardoor een natuurlijke afwerking van uw grenen Beadboard 's om door te tonen is een ideale manier om uw kelderwanden fleuren . De uitstraling van natuurlijk hout levert ook warmte aan de ruimte , dus het heeft een gezellige , uitnodigende sfeer. U kunt een lichte vlek die lichte kleur verleent aan de beadboard maar laat de natuurlijke nerf van het hout zichtbaar te gebruiken. Echter, voor een volledig natuurlijke uitstraling , de vacht van de beadboard met polyurethaan of een andere duidelijke toplaag product naar een nog lichtere look voor uw kelder muren behouden .
Lichte neutralen

Terwijl grenen beadboard kan worden gelaten met een natuurlijke afwerking , kunt u ook schilderen op kleur en helderheid toe te voegen aan uw kelder . Lichte, neutrale kleuren verf zijn een goede optie voor uw Beadboard omdat ze kunnen helpen fleuren de ruimte en match een verscheidenheid van andere kleuren . White is een klassieke kleur voor beadboard en kunnen een lichte, luchtige gevoel toe te voegen aan uw kelder . Als u liever een zachtere look , kiezen voor een ivoorkleurige of crème schaduw om warmte toe te voegen aan de kamer. U kunt zelfs proberen een kleurtje of duif grijze kleur aan een rijkere blik toe te voegen aan de muren.
Pastels

Als u liever subtiele kleur toe te voegen aan uw kelderwanden , overweeg dan verf je grenen beadboard een delicate pastel schaduw. Kleuren zoals baby blauw , mintgroen , lila , perzik en lichtgeel zijn licht genoeg om helderheid toe te voegen aan uw kelder, maar nog steeds een meer kleurrijke uitstraling dan een neutrale tint . Voor een aantrekkelijk uiterlijk , koppelen uw pastelkleurige beadboard met een muur kleur die een tint of twee donkerder , zodat je een monochromatische look die nog steeds voegt een extra dimensie aan de wanden .
Bold Brights < br >

U kunt ook kiezen om te gaan voor een meer dramatische look met de dennen beadboard in uw kelder en kiezen voor een gedurfde , heldere verf schaduw. Als u van plan bent om de ruimte te gebruiken als slaapkamer , woonkamer of speelkamer een tiener , kunnen kleuren zoals geel , oranje en lime groen een leuke look toe te voegen aan de muren. U kunt zelfs kiezen voor donkere tinten zoals rood, blauw of paars als je kelder is goed verlicht en je bent niet bezorgd over donkerder de ruimte . Bij het kiezen van een helderdere tint voor uw beadboard , verf het bovenste gedeelte van de muur een lichte, neutrale kleur, zodat de kelder niet te druk kijken .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1002058524.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.