Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Kleuren & Patronen >> Content

Hoe te kleuren verf aan Match een Bruine Bank

Een bruine bank is een zegen in vermomming als het gaat om het interieur verfraaien . Brown kan lijken saai en normaal, maar in de handen van een getalenteerd decorateur , kan een bruine bank een perfecte gelegenheid voor het creëren van een verfijnde kleurstelling geworden . Omdat veel van meubilair is gemaakt van natuurlijke afwerking bruin hout toch , kan een bruine bank worden gebruikt om een ​​sterke bruine kleur in het interieur van de ruimte te versterken. De volgende stap naar het maken van uw kleurenschema is om de juiste verf kiezen voor uw muren. De kleur van de muren en de kleur van de bank zal combineren om uw palet te maken , van waaruit alle andere kleuren in de kamer zal worden afgeleid . Wat je nodig hebt
Verfmonsters
Toon meer instructies
1

Kies uit donkere kleuren voor de muren in een grotere kamer . In een grote kamer met hoge plafonds en grote ramen , een rijke , diepe kleur zoals rood een warme en intieme sfeer te maken. Andere donkere kleur keuzes zijn donker groen voor een aardse kleurenschema en marine voor een meer serieuze , volwassen kleurenschema. U kunt overwegen donkerbruin als goed, maar te veel bruin in de kamer zou kunnen beginnen te saai na verloop van tijd . Kopen van 2

Kies uit lichte kleuren voor de muren in een kleinere kamer of in een kamer die doesn ' t veel toegang tot daglicht . Kleurkeuzes in deze categorie kunnen zijn goud , salie groen of grijs blauw . Vermijd voorspelbare kleuren zoals crème of wit , opdat ze saai .
3

Aankoop monsters van uw favoriete kleuren. Verf de monsters op de muur boven de bank in grote pleinen , naast elkaar , zodat je ze kunt vergelijken .
4

Bekijk de verf monsters op verschillende tijdstippen van de dag en nacht , in alle verschillende kwaliteiten van het licht , om te beslissen welke kleur het beste is voor jou.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1002058429.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.