Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te versieren met een rode tegelvloer in de keuken

Rood is een high-energy kleur en een rode tegelvloer in de keuken zorgt voor opwinding en gedurfde aanwezigheid . Met een vloer die een statement maakt , moeten andere grote elementen van de keuken zoals kasten en wanden worden afgezwakt om niet te concurreren. Met een rode tegelvloer , zachte kleuren van de muren en enkele lichte accenten , uw keuken zal een vrolijke , uitnodigende ruimte om te koken en te vermaken . Wat je nodig hebt
Verf
kast knoppen
Gordijnen
Blikjes
Kleine keukentoestellen
Keukenhanddoeken
afdruiprek
Afdrukken Heb Tafelkleed
< br > Toon meer instructies
1

Paint muren wit of crème . Zwarte bekleding zal een eigentijds tintje . Kopen van 2

Finish kasten in een medium bruin hout toon, of verf ze wit. Vervang knoppen en handgrepen met black metal of porselein knoppen en handvatten voor een vleugje contrast en te binden in de trim .
3

Hang gordijnen in een rood -witte druk , zoals cheques , strepen of fruit ontwerpen .
4

meel Store , koffie of thee in rode keramische vaten . Een rode thee pot op het fornuis is een licht accent , en je kunt zelfs vinden rode broodroosters voor meer pop .
5

Aankoop rode theedoeken, ovenwanten en warme pads. Een rode afdruiprek is een geweldige plek om te drogen gerechten.
6

Hang een of twee kleine foto's aan de muren. Zwarte frames rond zwart- wit foto's of kunst met accenten van rood, zwart en wit zal uw interieur aan te vullen .
7

Bedek uw keuken tafel met een rood en wit tafelkleed . Wit of rood gerechten zal een vrolijke aanraking van helderheid weer te geven , zal zwart gerechten een meer verfijnde look .

Zijn er Colors for Kids ' rooms die hen te motiveren

? Kleur is een essentieel aspect van een huis inrichting, en de muur kleur is meestal een van de eerste beslissingen bij het ontwerpen van een kamer. De impact kleur heeft op onze stemmingen is zowel fysiek als psychisch , en de kleur kan worden gebruikt om een ​​aantal gevoelens inspireren . Als je streeft naar vergroting van de motivatie , kleur kan een waardevol hulpmiddel zijn. Bij het schilde

Meer dan ooit