Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Het verfraaien Kleuren & Patronen >> Content

Wat voor soort Graniet Goes Met Leisteen vloeren

? Stenen vloer materiaal is duurzaam , gemakkelijk schoon te houden en kun je versieren met een aantal verschillende kleuren . Leisteen , afhankelijk van waar u het heeft gekocht en de steengroeve het vandaan kwam, kan zwart zijn , donkergrijs met hints van blauw of goud , of het kan lopen in de richting van het meer neutrale aardse kleuren van tans, bruin en geel - goud. Het bepalen van de kleur van de stevige ondergrond graniet om uw leistenen vloer passen is een aangename taak te voltooien . Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke smaak en aantrekkingskracht . Graniet

meesten zullen elke vorm van graniet gaan met een leistenen vloer , zolang er is een relatie tussen de twee stenen met een bepaalde kleur of kleuren van de leisteen . Verscheidenheid Granite 's biedt rijke en gedurfde kleuren , en het kiezen van een contrasterende kleur aan de leisteen is een andere optie . Afhankelijk van de kleur van de leistenen vloer , trek een of twee kleuren uit de leisteen te gebruiken als een kleurenthema voor het plukken van graniet.
Gray Slate

Gray of zwarte leisteen heeft typisch donkere strepen van grijs of zwart met hints van blauw, groen en soms bruin of goud . Kies een granieten dat deze kleuren samenbrengt op een andere manier ; in plaats van een donkere achtergrond , kies dan een granieten dat een lichtere achtergrond, maar kleuren die overeenkomen met de leisteen op de voorgrond , zoals Mountain Green bestaat uit vlekken van zwarte en groene of Paradiso met vlekjes van zwarte strepen met diepere rood - bruin en tans heeft . Het idee is om een niet-dominante kleur te gebruiken van de leisteen en herhaal dit in het graniet.
Tan Slate

Omdat de vloer is een lichtere kleur , je misschien wilt u een contrasterende kleur te voorzien van de granieten zoals Jalor Cafe , een donker bruin graniet gevlekt met goud en zwart , of je kunt de voorkeur overeenkomen met de vloer kleuren. Gebruik een nieuwe Venezia graniet in dit scenario , trekken in het wit , goud , zwarten en tans in het graniet om een ​​aantal van de kleuren van de leisteen passen .
Contrasterende Kleuren
< p > Omdat graniet is gepolijst en glad , haar textuur zorgt voor een contrast met de wervelingen , ruwe textuur en ongelijke patronen vaak gevonden in leisteen . Leg een gewaagde verklaring met behulp van zwart graniet met tan vloeren . Als u zwart graniet gebruiken met grijze leisteen , kan dit te veel van een donkere kleur voor uw huis. Als uw vloer is donker grijs of bijna zwart , overweeg dan een lichtere kleur voor de graniet te breken de donkere vloer.


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decorating-colors-patterns/1002009091.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.