Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te neutraliseren Gouden Tegels

Het neutraliseren van een kleur bestaat uit het kiezen van een kleur aan de andere kant van het kleurenwiel . Denk aan een klok . Geel is bovenaan . Rood is op 4:00 , en blauw is op 8:00 . Dat zijn de primaire kleuren . Alle andere kleuren worden gevormd door het mengen van de primaire kleuren . Het toevoegen van wit verlicht de kleuren. Het toevoegen van zwart donkerder de kleur . Gold bestaat uit rood en geel . Instructies
complementaire kleuren
1

Ga naar een verf winkel of thuis verbetering winkel . Kies verf stalen die je denkt overeenkomen met de kleur van uw gouden tegels . Kies een verscheidenheid van kleuren die donkerder en lichter ook. Kopen van 2

Breng de verf stalen huis en houd ze tegen je tegel . Kies degene die de tegel past het beste . Wat goud grenst aan lichtgeel , en andere tinten zijn dichter bij bijna een lichtbruine .

Zoek Goedkope 3 een kleurenwiel online , in een kunstboek of in de bouwmarkt te vinden . Houd het monster tot het kleurenwiel totdat u een kleur op het wiel , dat is een goede overeenkomst met uw monster te vinden. Kijk naar de kleur direct tegenover het stuur . Het zal een schaduw van blauw te zijn , variërend van licht blauw naar dichter bij paars afhankelijk van uw schaduw van goud . Dat zijn de kleuren die je nodig hebt om te integreren in uw interieur met de gouden tegel neutraliseren .
4

Verf de muren een zeer lichte schaduw van de complementaire kleur van het goud staal , in dit geval een zeer bleke blauw. Leg donkerder blauwe kleedjes op de tegelvloer . Een ander alternatief is om karpetten halen te verdoezelen als een groot deel van het goud tegel als je kunt. Gebruik de karpetten om een ​​gesprek gebieden , een plek voor het diner of een hoekje om te lezen definiëren .
5

Gebruik prints die een medium schaduw van blauw , het goud in uw tegel en een lichtere tint van goud te nemen . Alle blauwe tinten , of neutraliseert , het goud.
Verwatering
6

Maak een kleurenschema dat het effect van de gouden tegel door de integratie van veel beige verdunt , room en gebroken wit .
7

Verf de muren crème . Voeg gebroken wit gordijnen te laten in veel licht .

Bedek
8 zo veel van de gouden tegel mogelijk met beige tapijten .
9

Kies een andere kleur voor accessoires die de aandacht weg van de gouden tegel trekken .
Verwarring
10

Gebruik kleuren die helderder zijn dan goud , maar ernaast op het kleurenwiel , zoals rood en sinaasappelen . Deze kleuren verwarren het oog, zodat je niet zult merken de gouden tegel zo veel , in feite het neutraliseren van de impact ervan.
11

de muren Schilder een lichtgeel. Voor een opvallend effect , kies dan een muur en verf in Scarlet . U zult niet in de gaten de gouden tegel .
12

toevoegen in meubels in sterke neutrale tinten zoals houtskool of chocoladebruin

Welke kleuren heb ik nodig om een Cheetah Print Muur Zorg

? Prints , in plaats van effen kleuren , kan significant belang toe te voegen aan een kamer. Een cheetah druk kan een ingewikkelde maar aantrekkelijk patroon dat kan worden gedaan met een beetje denkwerk en voorbereiding zijn. Echter, voordat u kunt beginnen met schilderen , moet u de juiste kleuren , vooral als u op zoek bent naar een natuurlijke of realistisch ogende cheetah druk te creëren . Ba

Meer dan ooit