Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> decor Styles >> Content

'70 Retro Decoraties

De 1970 staat bekend om discomuziek , de psychedelische beweging en tv- shows zoals " The Brady Bunch " en "Welcome Back , Kotter . " Net als elk ander decennium , de jaren 1970 had zijn unieke decoratie thema's en kleurenschema's die bewaard zijn gebleven om een ​​deel van de Amerikaanse popcultuur . Als u op zoek bent naar een aantal jaren '70 retro decoraties , heb je een intrigerende lijst waaruit u kunt kiezen . Zwart Licht

Een black light is een speciale lamp die fluorescentie gebruikt om objecten zien alsof ze gloeien , volgens de GE Lighting website . Zwarte lichten waren vooral populair in de jaren 1970 . Ze hebben niet veel omgevingslicht bieden , wat betekent dat ze niet kunnen licht een hal of een trap veilig . Hoewel ze vaak waren gereserveerd voor partijen terug in de dag , kunt u ze zowat overal en altijd te gebruiken om te kunnen de stemming die je wilt creëren. Combineer een zwart licht met een lava lamp voor een zeer 1970 look. Of gebruik een zwart licht naar de film of '70 pop posters verlichten .
Bean - Bag Stoelen

Bean - bag stoelen werd populair in de jaren 1970 . Een zitzak stoel is een plastic zak gevuld met kleine , harde korrels . Het resultaat is een tas die je overspoelt als je zit erin . Zitzak stoelen waren populair in slaapzalen gedurende de jaren 1970 en 1980 . Een nadeel was dat de binnenkant vaak gemorst uit omdat te veel mensen sprongen of op hen viel . Dit is de reden waarom de bean - bag stoel u vinden op de vintage winkel heeft waarschijnlijk grijze duct tape over een of meer gescheurde naden .
Space - Age Meubelen
< p > de jaren 1970 was het decennium onmiddellijk na de eerste succesvolle vlucht naar de maan . Een van de meubels trends die in de jaren '70 begon was space age . Het was minimalistisch , met rechte lijnen en dunne kussens . Als u op zoek bent naar de jaren 1970 retro decoraties , er is geen twijfel een einde tafel of bank uit de jaren 1970 .
Kralen

Veel van een appartement in de jaren 1960 had kralen opknoping in portieken en tegen ramen. Maar deze ontwikkeling heeft zich in de jaren 1970 en werd geassocieerd met de jaren 1970 als een retro decoratie .
Spiegels

In de jaren '70 , spiegels op muren en plafonds waren populair , zo werden draaiende disco bollen . De bollen waren bedekt met spiegels en waren armaturen in disco's en dansclubs . Om een discobal gebruiken als een jaren '70 retro decoratie , hangen aan het plafond , laat het draaien , en schijnen een wit licht op. Het licht zal stuiteren de spiegels en druk op de muren in een verscheidenheid van kleuren .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1002058359.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.