Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> decor Styles >> Content

Hoe te Mix Modern & Primitieve Interieurs

Het combineren van twee verschillende interieurstijlen van de inrichting geeft je een instant stijl van uw eigen . Als twee stijlen te trekken je oog , is er geen reden waarom je niet kunt gebruiken , zowel in uw huis . De truc om het combineren van twee verschillende stijlen , zoals de primitieve en moderne , is het vinden van elementen die opschieten met elkaar en harmonie te creëren . Zodra je dit uit , geef je een weg naar het creëren van een uniek huis zal iedereen liefde. Instructies
1

Kies de ene stijl naar elke kamer domineren . Dit zal helpen het gevoel in de kamer evenwichtige plaats van rommelig . U mag als modern ingericht met primitieve accessoires of vice versa . Beslis welke regeling het beste werkt voor uw smaak en laat de dominante stijl aan bij ongeveer 75 tot 80 procent van de ruimte blijven . Kopen van 2

Verf de muren in je kamer met kleuren passend bij beide stijlen . Moderne kleuren zijn voornamelijk neutrale en primitieve kleuren zijn ingetogen of vervaagde kleuren blauw , geel, groen , bruin en grijs . Kijk naar de kleuren op uw bank, stoelen , kussens , raamdecoratie en tapijten te helpen bepalen welke kleur op de muren te zetten .
3

Mix meubels en accenten uit de moderne en primitieve stijlen dat hebben gemeenschappelijke kenmerken . Als u gebruik maakt voornamelijk moderne stukken die strakke lijnen in uw kamers te creëren , wil je primitieve stukken die strak zijn , zoals een verweerde boekenkast te gebruiken. Als de primitieve stijl domineert uw kamer , voeg moderne stukken , zoals gestroomlijnd lampenkappen of een slanke stoel . In een moderne kamer , een stevige gewatteerde worp zorgt voor een comfortabele ambiance .
4

Combineer primitieve en moderne accessoires voor een evenwichtige look. Terwijl de ene stijl kan domineren uw kamer , moet je niet vergeten dat stijl wanneer decoreren met kleine accenten overal kamers . Accenten , zoals schalen , vazen ​​, kussens en spiegels maken elke kamer samen voelen getrokken . Met een overwegend primitief kamer , zal een sculpturale tafellamp karakter toe te voegen .
5

Met kunst aan de muur om de sfeer in elke kamer te verbeteren . Schilderijen en kunstwerken zijn een gemakkelijke manier om interesse om kamers te brengen . U kunt moderne kunstwerken hangen in een primitieve instelling als de kleuren werken binnen de ruimte kleurenpalet . Moderne metalen kunst is een andere optie die karakter geeft aan kamers .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1002058157.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.