Huis Tuin

Huis Tuin

1950 Roze Badkamer Makeover

Roze badkamers uit de jaren 1950 sprake van een zeer bijzonder design stijl en ze werken niet voor iedereen . Maar als je opgezadeld met een - in een huur of een nieuw huis zonder renovatie budget - je hoeft niet om te rollen en dood spelen . Gebruik dat roze om te bewijzen wat een fantasierijke stijlgoeroe je bent. Spelen met kleuren , voeg een beetje theater , krijgt nieuwe energie om de ruimte te verlevendigen - vervolgens opslaan als een gek , zodat u kunt renoveren wanneer de magie die je hebt gemaakt verdwijnt en de badkamer is nog steeds roze. Time Travel

Omarm de roze tegels en sanitair , dan verschuiven de aandacht voor de muren. Verf of het behang een Aziatische aquarel muurschildering op alle wanden boven de tegel lijn . De zacht geborstelde bergen , bamboe , rivieren , kleine huizen en andere details van de techniek zijn afleidend . Die alle maar de make-up spiegel licht in roze gekleurde tinten zal een flatterende rozige gloed die maakt uw badkamer lijkt een terugkeer naar het begin van de 20e eeuw gegoten . Pick-up een paar van de kunst aan de muur van gedempte kleuren in uw handdoeken , en stencil een filigraan grens in mat wit of zeer dunne zwarte aan de binnenkant rand van een oud medicijnkastje spiegel .
Buttercream

Draai de snoep - zoete badkamer een beter verteerbaar confectie met verf . Dekmantel voor de standaard witte muren met een bleke slagroom - boter - gekleurde verf , zoals buttercreamsuikerglazuur . De lichtgele tegen de roze tegel is mooi en speels , zonder cloying . Jagen op een vloermat of klein gebied tapijt met cartoon ijs kegels of cupcakes in het ontwerp. Gebruik dieper topaas accessoires voor een zeepbakje , plastic beker , zelfs tandenborstels . Kies een geel en wit gestreept gordijn voor de douche en maak een element van verrassing met appelgroen badhanddoeken om dingen te houden van het krijgen van saai .
Flesh Roze

Krijg een beetje schunnig met uw roze betegelde badkamer en ga voor een elegante bordeel . Verf de bovenste muren zeeschelp roze ; dat is het krijtje soms aangeduid met " vlees " in uw grote , uitgebreide doos van kleuren. Voeg matglazen wand schansen met krullend vergulde bases en een pluche bad tapijt in een roze Merlot . Hang een aantal ingelijste posters van Rubenesque naakten op de muren en maken gebruik van dezelfde Merlot fluweel voor een douchegordijn . Deze badkamer kan een grote , gouden-ontworpen spiegel en een prullenbak gestempeld met een soort van fin de siècle Parijs verwerken . Een kristal en vergulde kroonluchter zou niet misstaan ​​als je hebt ruimte .
Miami Beach

Wanneer heb je Art Deco van Miami Beach, ga voor. Verf de bovenste muren warm wit en hangen ingelijste zwart-wit opgeblazen foto's van Miami Beach baden schoonheden , compleet met rubber badmutsen . Bevestig een schelp of dolfijn handdoek haak aan de achterkant van de deur en een witte badstof badjas daar hangen . Een glanzend zwart plastic mand afval en een zwarte vaas op het toilet tank met een spray van de witte of paarse orchideeën zijn de rigueur . Het douchegordijn kan wit vinyl met krabbelde contouren van schelpen allemaal voorbij zijn . Plak een ouderwetse toerist sticker --- palmbomen, een Miami Beach teken of een alligator - op de spiegel boven de wastafel . Zoek een open hoek om een ​​fel roze flamingo erf te parkeren en je hebt een jaren '50 badkamer een South Beach boetiekhotel verslaan.

Houtsoorten voor Mission Style Meubelen

Missie stijl is een ontwerp van meubilair dat in de late jaren 1900 dat strakke, eenvoudige lijnen gekenmerkt met een utilitaire uitstraling populair werd . De stijl is geïnspireerd door de elementaire , rustiek ingericht van de vroege Spaanse missies in Californië , met de term Mission Style bedacht door Joseph McHugh , een in San Francisco meubelmaker , volgens Mission Style Meubelen Online . De

Meer dan ooit