Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Design & Decor >> decor Styles >>

Decorating Ideas Als je zijn groene muren en Dark Brown Meubelen

Brown , die wordt geassocieerd met veiligheid en stabiliteit , is een neutrale kleur die goed past bij de meeste kleuren . Echter , groen , die wordt geassocieerd met de natuur en met de energie die is kalmerend en rustgevend , kan gecombineerd worden alleen met bepaalde kleuren om een ​​look die een lust voor het oog maken . Dit zijn slechts een paar dingen die je moet overwegen bij het inrichten van een kamer met groene muren en bruine meubels naar een kamer met een stijlvol interieur te creëren . Raamdecoratie

Maak een kleine kamer met groene muren en bruine meubels groter lijken door te kiezen voor dezelfde kleur raamdecoratie als de kleur op uw muren . Dit maakt de raamdecoratie opgaan in de wanden in plaats van contrast , die de stroom van de ruimte breekt . Je hoeft niet om de kleur van uw venster behandelingen exact overeenkomen om uw muren , maar gebruik een lichtere of donkerder tint groen , bijvoorbeeld. Als u niet beschikt over een kleine kamer , kunt u overeenkomen met uw venster behandelingen om de kleur van uw meubilair , evenals een van de kleuren van uw stoffering .
Floor

Kies een groene of bruine tapijt of hardhout of laminaat houten vloeren voor een kamer met groene muren en donkerbruine meubels . Deze vloer keuzes trek de look van de kamer samen . Bovendien , door het afstemmen van uw vloer om uw muren of meubels , elimineer je contrast , zoals met uw raambekleding. Kies vloeren in een lichtere tint van groen of bruin om uw kamer groter lijken . Echter, om een ​​gezelliger ruimte te creëren , kunt u een donkerdere tint van groen of bruin kiezen voor uw vloeren .
Zachte Stofferingen

Stoffering worden stoffen gebruikt in uw huis en omvatten tafellinnen , gordijnen , beddengoed en stoffering . Kies zachte meubels in een stof met kleuren die overeenkomt met uw bruine meubels of uw groene muren. Bijvoorbeeld , kan je versieren met kussens met verschillende kleuren en prints in bruin of groen voor een monochroom regeling . U kunt echter het contrast door decoreren met kussens in kleuren die goed gaan met groen , waaronder rood, roze en kastanjebruin , die groen complementaire kleuren, of kleuren zijn direct tegenover elkaar op het kleurenwiel creëren . Ander kleurenschema dat goed gaat met groen is het analoog kleurenschema , of kleuren side-by -side op het kleurenwiel , zoals groen , blauw - groen en blauw .
Accessoires

Versier een kamer met accessoires in groen of bruin tot vloeibaarheid te creëren in de kamer. Voorbeelden hiervan zijn het verfraaien met groen of bruin tafellampen , een gebied tapijt , kaarsen , vazen ​​en schalen . Zoals met uw stoffering, kunt u kleur toevoegen aan een kamer door decoreren met accessoires in complementaire of split complementaire kleuren . Ook bruine meubels , vooral houten meubilair , gaat goed met accessoires zoals een natuurlijke vezel gebied tapijt zoals sisal , geweven manden , smeedijzeren kandelaars en muurdecoratie . Verder duidelijke , groene of bruine glazen vazen ​​en schalen gaan goed in een kamer met groene muren en bruine meubels .

Cutting - Edge Graniet Ontwerpen

Graniet wordt meestal gebruikt in keukens en badkamers voor een harde , hittebestendige top die gemakkelijk gereinigd en bijna onderhoudsvrij. Nieuwe ideeën voor granieten toppen zijn op een premie, zoals nieuwe woningen worden gebouwd in de stijlen die afwijkt van minimalistische benadering van de jaren 1990 . Steeds krachtiger en bezet graniet patronen worden gebruikt . Vanaf 2011 en in de nab

Meer dan ooit