Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kaarsen & >> Content

Hoe maak je een Candle Lighter

Een kaars lichter lange tuit geeft u een veilige manier om een kaars vlam ontsteken , zelfs wanneer u een korte kaars binnen een grote pot of een glazen kaarsenhouder . De basiswerking is dezelfde van het ene merk van kaars lichter naar de volgende , hoewel sommige zijn voorzien van een veiligheidsschakelaar om te voorkomen dat jonge kinderen van het activeren van het apparaat .
Wat je
Vervanging butaan Need
instructies
lichter Usage
1 < p > Houd de aansteker zodat het uiteinde van het mondstuk is ongeveer een centimeter uit de buurt van de lont .
2 < p > Controleer de aansteker , op zoek naar een kleine slider , hendel of schakelaar aan de deurkruk . De kaars kan twee van dergelijke apparaten, anders dan de trigger of de knop die de vlam ontsteekt hebben - een is een veiligheidsschakelaar en de andere past de vlamhoogte . Regel de vlammen hoogte schuifregelaar om de middelste instelling . Deze slider kan een minteken en plusteken aan beide uiteinden , of een kleine vlam en een grote vlam
3 < p > Druk op de veiligheidsschakelaar zijn voorzien . Of schuif de veiligheid hendel om de vlam te staan ontbranden , als uw kaars lichter model heeft er een. Het kan lijken op een aan /uit tuimelschakelaar.
4 < p > Druk op de grote trekker of te drukken, terwijl de lichtere tip in de buurt van de lont . Als de vlam komt uit de lichtere tip, ontsteken de lont . Als er geen vlam naar buiten komt , stel dan de vlam in hoogte hendel op een hogere stand , en druk nogmaals op de trekker .
Navullen van de Candle Lighter
5 < p > Flip een lege navulbare kaars lichter ondersteboven aan de vulling klep op de bodem van het blootstellen .
6 < p > Verwijder de dop van de butaan - bijvulhouder . Flip de butaan container ondersteboven , passend de pijp op het ventiel van de aansteker. Druk op de butaan container stevig in.
7 < p > Verwijder de butaan container uit de lichtere als de butaan sprays een beetje . Laat de aansteker te rusten voor ten minste twee minuten , om te laten de onderdelen in het bijstellen zodat de aansteker goed functioneert weer .

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/candles-candle-holders/1002133748.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.