Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Kaarsen & >> Content

Hoe te versieren met Candle Wandkandelaars

Candle muurblakers zijn metalen wandkleden met houders voor één of meerdere kaarsen . Muurblakers zijn een decoratieve aanvulling op een kamer , en ze bieden ook zachte verlichting wanneer kaarsen branden Decoreren met kaars muurblakers houdt meer in dan het kiezen van een willekeurige plek op de muur en de beslissing om de schans er hangen . Met planning en dacht , kan de kaars wandkandelaar aanzienlijk toe te voegen aan de ruimte decoratieve uitstraling .
Instructions
1 < p > Maak indruk. Combineer verschillende muurblakers in een groep die echt zal opvallen . Plaats twee of meer kleinere kaars Wandkandelaars aan weerszijden van een groot een voor een indrukwekkend brandpunt . Een dergelijke groepering kan worden gebruikt in plaats van een grote foto of print.
2 < p > Ga voor het evenwicht. Met behulp van een grote en twee kleinere kaars muurblakers , maak een focuspunt . Vind het midden van de muur of hangende gebied , en hang de grote kaars wandkandelaar . Meet vanaf de top van de grote sconce de gewenste hoogte van de kleinere schansen bepalen . Houd de kleinere sconces op dezelfde hoogte . Meet vanuit het midden gelijkmatig ruimte de twee kleinere schansen , een aan elke kant van de grotere schans .
3

Oproep aandacht voor frames. Gebruik twee identieke kaars muurblakers om een ingelijst kunstwerk , foto of decoratieve spiegel accentueren . De plaatsing van de muurblakers trekken het oog naar het ingelijst werk , waardoor het een brandpunt. Meet vanaf de bovenkant van het schilderij te zorgen voor de sconces op dezelfde hoogte , en vanaf de rand van het kozijn zodat ze correct zijn verdeeld . Voor een contrasterende look, plaats een schans in de buurt van de bovenkant van het frame , en de schans aan de andere kant in de buurt van de bodem .
4 < p > Pas het op. Kies kaars muurblakers die passen bij de kamerinrichting . Muurblakers zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van materialen en kleuren, van brons tot zwart en alles daar tussenin . De stijl van de schans moet ook passen bij de rest van de kamer . Recht en vierkant stijlen gaan met een modern interieur , terwijl de uiterst gedetailleerde , gebogen schansen gaan beter met traditionele decoreren.

From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/candles-candle-holders/1002133735.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.