Huis Tuin

Huis Tuin

Koffietafel middelpunt ideeën

De perfecte salontafel is dezelfde hoogte als de zetel van de bank en iets kleiner dan de breedte van de bank . Het is zo belangrijk om het ontwerp van een ruimte als elk ander design element . U kunt kiezen voor de minimalistisch uiterlijk met een eenvoudige middelpunt of gebruik de salontafel om echt te kleden de ruimte . Boeken

Een middelpunt bestaande uit boeken is meer dan alleen het stapelen boekdelen boven op elkaar op de tafel . Kies uw boeken oordeelkundig en je zal eindigen met een leuke regeling. Boeken moeten bestaan ​​uit een thema , zoals een bepaalde stijl versieren , soort kunstwerk , periode in de geschiedenis, of klassieke romans . Meng de regeling voor visuele rente . Staan vier of vijf boeken over het einde en het gebruik van twee of drie gestapelde boeken aan beide zijden als boekensteunen . Maak een artistiek statement met behulp van items die het thema verder te verkennen . Bijvoorbeeld, als de boeken die je allemaal te maken hebt gekozen met wilde dieren , plaatst een gesneden vogel op een van de stapels boeken en pot van kleurrijke , decoratieve vogel eieren op de tafel ernaast . Als de boeken elk betrekking hebben op een bepaalde stijl van interieur , verf een bowling pin helder rood en plaats deze op de tafel als een viering van art deco , of een afgebroken witte kom shabby chic te vertegenwoordigen .

Bloemen en Planten

U kunt de traditionele route te gaan en voeg een bloemstuk naar het midden van de tafel , of meng het een beetje . Voeg een eenvoudige lade van de teelt van gras , een oneven aantal antieke kopjes koffie gevuld met kleine vetplanten , of een kristal - water gevulde kom met kleurrijke bloemen drijvend op de top . Terwijl de traditionele regelingen altijd werken , een huishouden item dat is creatief re - honk voegt leuk om een ​​kamer .
Kaarsen

kaarsen in oneven nummers toevoegen aan het midden van de tafel , om ervoor te zorgen dat ze van verschillende hoogtes voor de grootste impact . Float aangestoken thee kaarsen in een delicate kom dat u omgeven door groen , of plaats votief kaarsen in een onverwachte " houders " , zoals melk en room servers of het vernietigd top van een botervloot .

gelaagde

Gelaagdheid maakt direct visueel interessant als een middelpunt . Bijvoorbeeld , snijd een kleurrijk stukje behang op maat met kartelschaar en plaats hem op de tafel . Plaats een kleine , sierlijke spiegel in het midden van het behang en een kaars in het midden van de spiegel .

Decoratieve manieren om Hang Badhanddoeken gebonden met lint

vers, fris handdoeken kan echt geven een badkamer een luxe gevoel . Terwijl badkamer upgrades kan erg duur zijn , opknoping zachte handdoeken in een decoratieve manier is een goedkope manier op te frissen uw badkamer . In plaats van alleen opknoping handdoeken op een rek , koppelverkoop linten rond de handdoeken geeft hen extra decoratie. U kunt ook de kleur van de handdoeken en soorten lint veran

Meer dan ooit